Övikshelgen

I torsdags efter skolan så for jag, M, Signe, Lisa & Viktor till våran stuga i Övik. Vi kom fram sent på torsdag och på fredagen var det tidig uppstigning för att hinna med båten ut till Ulvön. Det är en ö ute i skärgården som vi var mycket till när vi var små, men nu var det några år sedan.

334

Det var lite blåsigt på båten så Signe fick krypa ner hos husse. Sötloppan :) Sen gick vi längst ner i båten där man fick vara med pälsdjur. Där såg man ingenting men det blåste inte i alla fall.

345

Det första vi gjorde efter den 2h långa båtresan (!!) var att kila upp på utsiktsplatsen. Puuh! Det var massor med trappor och jag försökte att bära Signe men hon är så jäkla envis så hon gick mycket själv. Hon är såå full med energi!

359

Uppe på utsiktsplatsen.

362

Ulvön är en supermysig ö! Små små gator och hus och fiskebodar som ligger tätt. Efter strapatsen upp på berget så gick vi ner igen och åt lunch på ett mysigt ställe nere vid vattnet. Sedan gick båten hem igen, så det blev en snabb visit med många timmar på båten. Till kvällen stod jag & M vid spisen och så spelade vi spel.

På lördagen var vi på långpromenad, loppisturné, fika på stan och på Fjällräven outlet. Till kvällen stod Lisa & Viktor vid spisen och sedan blev det kortspel och jag & Lisa spöade M & Viktor i cirkus (el. games el. tecknet som det också kallas). På söndag tog vi det bara lugn och rullade hem till Luleå igen vid 3-tiden. En väldigt lugn helg med inte det bästa vädret, men vi klagar inte. Det gick ingen nöd på oss :)

382

Finn en bärplockare. Min syster har dille på att plocka bär.

391

Vi levde det goda livet…

  1. 26 aug 2009 · 4:19 e mVanilla

    Vad mysigt det ser ut! Jättevackra bilder! :-) Kram

  2. 26 aug 2009 · 4:32 e mminna

    Nora: ”Mamma, titta en bebis!”
    Jag: ”Är det en bebis, Nora?”
    Nora: ”Nej, det är ju Signe. Det är min Signe, mamma.”

    Då vet du!

  3. 26 aug 2009 · 4:32 e mCharlotte

    Ni verkar haft det mysigt :)

  4. 26 aug 2009 · 8:52 e mkriss

    Ulvön? Uppkallad efter Viktor eller tvärtom?

Tyck till