En sväng på stan

dubb

Har varit inne i stan en sväng i dag tillsammans med Kristina som åker tillbaka till Stockholm i morgon. Jag var superduktig och shoppade ingenting utan lämnade istället tillbaka två tröjor. Riktigt duktig! Men jag hittade ett par skor som jag gärna hade haft i min ägo. Röda och fina! Dessvärre, så när man är student, så kan man inte direkt köpa ett par skor i månaden så när man väl köper skor måste dom vara praktiska (skittråkigt ju) och passa till allt, dvs. svarta. Boooring! Ett par röda skor hade ju definitivt livat upp vilken höst som helst!

Jag var även duktig när vi var och fikade, för istället för en stoor chokladboll (som jag ville ha) så köpte jag lite smaskiga nötter. Okej, det är ju inte broccoli-nyttigt direkt men ändå.. Bättre än en stoor chokladboll i alla fall :)

skornot

Nu ska jag sova fram tills sju och sedan blir det tacos (yummie!)  hos svärisarna, även fast M är ute och svänger någon annanstans.

gonattpuss!

  1. 15 aug 2009 · 4:57 e mAnna

    Såååndääär sjal har jag med, fortfarande fin och passar till det mesta :)

    Haha ja hon verkar helt vrickad men tydligen finns sånadär människor också :D

  2. 15 aug 2009 · 5:35 e mKajsa

    Ja, röda skor är ju helt klart något som kan liva upp vilken outfit som helst :) Duktig som stod emot chokladbollen, det är något som jag måste jobba på att lära mej stå emot också…

  3. 15 aug 2009 · 11:11 e mViktoria

    Hi Hi
    Har sådanna skor kommit tillbaka. hade svarta sådanna som jag halkade omkring med och frös nästan av mig fötterna där ngn gång i 8:an eller såå.. Hi hi.. eller buhuu..kanske man skall säga.. Betyder att det gått en tid och man har blivit sådär gammal så att saker och ting blir coolt igen :-)
    Kram
    Viktoria

  4. 16 aug 2009 · 12:50 f mAnnaMalin

    Sv – Stackars lilla tjejen…! Jobbigt att det rinner hela tiden. För oss är det ju bara i perioder som sagt.. Hoppas att det ger sig för henne snart!

    Hoppas du har (haft) en bra lördagskväll! :-) Kraam!

  5. 16 aug 2009 · 12:59 e mAgneta

    Men hörru, röda skor passar ju till ALLT!
    Hälsar stilpolisen;o))

  6. 17 aug 2009 · 6:16 e mjohanna larsson

    hej! vilken affär köpte du dem i? apsnygga!! perfekta höstskor :D

Tyck till