Fredagsfika

090814

Det blev bara 3,5h sömn efter jobbet i dag för jag var bara tvuuungen att åka in till stan och fika! Superviktigt såklart! Nä, men det var för att jag ville hinna träffa baby lite innan han for och jobbade klockan tre. Eftersom han jobbar kväll, jag natt och så ska han åka iväg i morgonbitti och vara borta hela dagen så kommer inte vi hinna ses någon förän på söndag. Trist!

Fikandet blev i alla fall på ett ganska nytt fik som ligger ovanför pontushallen. Café Lina hette det eller något liknande. De hade massor med hembakt fika och så hade de en liten loppis också :) Billigt var det också! Fikat på bilden gick på 55:- och det är ju ett bra pris! Det var jag, M, Signe, syrran, Jens och David som gjorde sällskap och dit går vi fler gånger :)

Nu har mamma precis varit här och hämtat Signe.  De ska åka till stugan i Kalix i helgen och mojsa på. Det passar ju bra eftersom jag jobbar nätterna, sover på dagarna och M är borta hela lördag. Men det är triiiist att lämna bort sin lilla tjej…

Nu ska jag sova några timmar innan jobbet. Bara två nätter kvar nu… puss!

follow

  1. 14 aug 2009 · 6:28 e mAnnaMalin

    Sötaste lilla tjejen! Vet hur det känns att lämna bort de små liven…

    Novias ögon rinner också ganska mycket, i perioder. Hjälpte dropparna? Sa de ngt annat om rinnandet?

    Kram

  2. 15 aug 2009 · 9:01 f mMadde

    Måste bara säga: kära nån vilken underbart söt liten vovve du har skaffat dig!! Är egentligen inte en hundmänniska men den lilla sötnosen smälter då mitt hjärta =)
    Ha det så bra!

  3. 15 aug 2009 · 12:25 e mleja

    madde:
    jag kan inte annat än att hålla med dig ;)

Tyck till