Freebra

På midsommarafton var vi på Calle & Lillis bröllop. Tänkte berätta mera om det sen, men jag måste bara få hylla min nya Freebra som jag hade den kvällen. Jag var väldigt skeptiskt till en början till denna BH utan band, men alltså… den var helt fenomenal! Satt som klister hela kvällen och formade brösten snyggt också. Jag är helnöjd! Så har du några kläder med öppen rygg eller liknande och inte vill skippa BH:n – köp en sådan här! Jag är jättenöjd :) Finns på Twilfit för 299:-

  1. 21 jun 2009 · 12:42 e mLinda

    Hur är dom i storlek? För jag har hört att man måste gå upp en storlek, stämmer det? :)

  2. 21 jun 2009 · 12:48 e mleja

    Linda:

    I butiken så sa dom också det, att man ska gå upp en storlek. Jag har vanligtvis C, men de hade ingen D inne så jag fick ta en C. Man kan ju inte prova den innan man köper, men man kan måtta den mot bysten i alla fall och se hur det känns.
    Jag behövde alltså inte gå upp en storlek, utan det funkade bra ändå. :)

  3. 21 jun 2009 · 7:59 e mMalin

    Men härligt att få höra en liten ”resenssion” av den BH’n :) Velat veta länge! Funderat på att köpa en då jag älskar kläder med bar rygg men inte känt mig bekväm i dem då jag avskyr att gå utan BH, känner mig så naken! haha. Ändå har jag ”turen” att ha tuttar som sitter där dem ska, men näe, utan BH är jag naken! Känns superkonstigt utan..

    Det va inte risk att man fick ”dubbel-bröst” då? Alltså att dem sitter åt över brösten så att man i profil har fyra tuttar? =) Det har jag varit lite orolig över..

  4. 21 jun 2009 · 10:13 e mLeja

    Inga dubbelbröst :) Jag antar att det hänger på att man köper rätt storlek…

  5. 09 jul 2009 · 12:28 f mLucyfer

    Själv tycker jag den var värdelös, har använt den 3 gånger och nu är den ett minne blått. Den fäster jättedåligt trots de råd jag fått och följt, lite tråkigt faktiskt.
    Trots expertis hjälp, så är den ej lämpad om man har lite större bröst, funkar kanske jättebra på små bröst upp till B kupa.

    L

  6. 26 nov 2010 · 9:02 f mElin

    Hej! Jag lånar din bild och länkar såklart till dig!

    Kram

  7. 20 dec 2010 · 3:29 e mCath

    Hej!
    Jag funderar på att köpa en sån b-h till en klänning med transparent rygg som jag ska ha på nyårs…
    Läste ditt inlägg om upphovsrätt osv osv,så därför frågar jag nu, om jag får låna bilden till min blogg och länka till dig? ;) Jag länkar PÅ RIKTIGT och skriver inte bara adressen:P
    skulle uppskattas! :D
    // Cathis

Tyck till