Världens sötaste lilla monster!

Kvart i ett parkerade jag och syrran bilen i Åkersberga och knackade på hos uppfödarna. Fyra glada hundar mötte oss i dörren och en av dom var liiiten liiiiten liiiten. Mycket mindre än sin jämnåriga brorsa. Hon viftade på svansen massor och var väldigt glad att se oss. Hon skulle bli min :)

Vi var där ett tag, drack kaffe och gick igenom alla papper, ägarbyten, vaccinationer o.s.v. Fick med mig den där DVDn ”Välkommen valp” från Svenska Kennel Klubben som jag ska kika på sen. Det kändes faktiskt väldigt bra att köpa från dessa uppfödare. Det kändes seriösa och som att jag kan ringa dem och fråga saker om jag undrar över något och att vi kommer att ha kontakt under åren.

Hon blev veterinärbesiktigad i veckan och allt var utan anmärkningar. ”Fin valp” hade veterinären skrivit. Men vaddå fin valp!? Vilket understatement! Han är säkert jobbskadad och ser inte skillnad på söt och supersöt. (Och jag är ju såklart helt opartisk i frågan)

Hemresan gick i alla fall jättebra. Hon gnällde till någon gång, men sov mest hela tiden. När jag var och hälsade på henne då hon var fyra veckor så lämnade jag en filt som hon, hennes syskon, mamman och moster har sovit på sedan dess. Den tog jag med mig nu och den gör nog henne trygg med lukter från ”hemma”.

Nu ligger hon i mitt knä och sover och jag myyyser. Vi var nyss ute och hon kissade så duktigt på gräsmattan! Sådant fint beteende belönar jag med en liten bit mariekex.

Min söta lilla gladskit. Hon är en riktig liten illbatting emellanåt som gillar att bitas på det mesta och tänderna är vassa! Men mest så myser hon och springer runt och viftar på svansen. Vi tog en tupplur tidigare i dag och när jag vaknade låg hon intill min mage på rygg med alla fyra tassarna i vädret. När hon ligger upp och ner sådär så ser hon ut som en gremling:)

I morgon så väntar en lååång resa hem till Luleå. 90 mil i bilen. Hoppas att det går bra. Vi får försöka stanna emellanåt så att hon får kissa och äta och busa av sig lite. Det ska nog gå bra! Jag längtar så tills M där hemma får träffa henne. Han kommer att smälta! Jag pratade med honom nyss och han längtar också och sa att hon såg såå söt ut! Det gör mig så glad, för även om detta är mitt projekt så vill jag ju att M också tycker att det känns roligt.

Nu ska vi lägga oss i soffan och se om det finns något skoj att se på medans Lisa och Viktor städar och packar här i lägenheten för fullt.

 1. 13 Jun 2009 · 8:42 e mminna

  Jag och N längtar efter att få träffa det lilla krypet. Å du ska få se min mage, den är STOR nu!

  [Reply]

 2. 13 Jun 2009 · 9:11 e mAgneta & Lovis & Melker

  Åååh vad sööt! Vi längtar efter att få träffa den lilla nya släktingen!

  [Reply]

 3. 13 Jun 2009 · 11:07 e mEmma

  Grattis! Gud vad roligt, äntligen har du fått din lilla hund=)

  [Reply]

 4. 13 Jun 2009 · 11:14 e mEmsan

  åhhh! grattis! låter så himla underbart!

  [Reply]

Tyck till