Mamman

Jag har haft föreläsning hela dagen i dag med den ansvarige utgivaren på Uppdrag Granskning. Faktiskt väldigt intressant. Och tänkt vilka förändringar man kan åstadkomma som journalist! Frågan är då bara om jag är villig att offra liv och lem för det? Jag känner mig inte som någon karriärsmänniska direkt faktiskt, utan fokus kommer att ligga på familjen. Jobbet känns som något som man givetvis ska trivas med väldigt mycket, men jag är inte ute efter presidentsposten direkt, om man säger så.

Nora, en vecka gammal

Nora, 1 vecka gammal

Och apropå familj, så hade några av mina klasskompisar en diskussion på lunchrasten i dag om vem i klassen som dom tror kommer skaffa barn först. Tydligen hade de enhetligt kommit fram till mig. Jag. Mamma Linnéa. Tydligen har bilden av party-linnéa inte gått fram riktigt. Inte så konstigt i och för sig, då jag sällan jobbar på den imagen. Jag har till och med fått höra att jag utstrålar modersvibbar.. Hmm..

Då jag fick höra om deras tankar om mig i modersrollen så berättade jag att ”Jag ska inte skaffa barn förrän tvåtusentolv!” Jag möttes av förvånade miner. ”Va!? Kan du verkligen vänta så länge!? Jag trodde du skulle ha barn snart!”

Och det där med 2012 är en grej som jag och syrran skojjade fram till en början för att vi ville ha barn samtidigt och ju var tvugna att planera. Men nu kör jag på den liksom, och M är med på noterna ändå; ”Jaja, men 2012 det blir ju bra” haha.

Vi får väl se! Hänger ni med här till 2012 så lär det väl visa sig ;)

Alltså. Mammor, pappor o svärföräldrar: Det blir inga barn gjorda än på ett tag i alla fall. No worries. (Men damnit vad söta dom kommer bli när dom väl ploppar! M är så söt så hälften vore nog)

I kväll blir det basket, Sundsvall Dragons mot Uppsala. Sedan blir det filmkväll. Tydligen ingick det en kladdkaka i den, men jag tar med mig frukt istället. Jag har ju börjat leva nyttigt nu.

Igen.

Men nu först väntar jag på That 70s Show. I love it!

Ha en skön helg!
PUSS
&KRAM

  1. 07 mar 2008 · 4:38 e mSusanne

    Ja ta med frukt, vindruvor och sån ”lyx” så grejar du det! =)

  2. 07 mar 2008 · 4:41 e mSusanne

    Mmm precis lättglass är ju inte så jättefarligt. Ikväll ska jag plugga så gott det går, har tenta på tisdag =( Men Let’s Dance får stå på på TVn så jag står ut =)

  3. 07 mar 2008 · 5:55 e mMinna

    men huu. hon ser ut att ha gigantisk näsa på den här bilden ;)

    och du. vi skaffar nästa 2010 och annelie är med på det, så ni med, va? ;)

  4. 07 mar 2008 · 5:57 e mleja

    mäh! minna du ska säga ”men ååh vilken vacker bild på en vacker unge”
    eller i alla fall ”Gud vad bra hon kan lukta med den där!”

  5. 07 mar 2008 · 6:01 e mMinna

    men hallå. nu lät det ju som att hon HAR stor näsa. det har hon ju inte.

  6. 07 mar 2008 · 6:02 e mleja

    nä det har hon inte :)

  7. 07 mar 2008 · 9:05 e mCatti

    Alla mina kompisar har redan räknat ut att jag nog kommer bli först haha.

  8. 08 mar 2008 · 12:58 f mMaja

    Jag vet, dem är superfina. Önskade mig redan i födelsedagspresent, men då fick jag inge :S Han var väl inte riktigt nöjd med mig eller något ;P Appropå barn och planering; jag och moa råkade ju få med 3 veckors mellanrum :) inget planerat där, det kanske är som om man har på känn sådär.. något mystiskt band man har systrar emellan ;) Mamma och pappa har ju redan 5 barnbarn och äldsta är 3 år :) här ploppar det till höger och till vänster ;) HAHA

Tyck till