Doggy dogg

Snacka om någon som vet hur man njuter av livet!

Se så nöjd han ser ut!

Fisk eller hund? Det är frågan. 

Åh, vad jag vill ha hund. Det är så trist att jag känner att jag inte har tid till det :( Men jag ska nog höra om jag kan låna Chabo till påsk. Det brukar gå bra :)

Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag iväg till sjukhuset för att dom ska kolla om jag kan bli blodgivare. Iiiih, vad har jag gett mig in på egentligen? Sprutor är ju lite läskigt ändå..

Ha en bra dag!

  1. 06 mar 2008 · 10:20 f mJennie

    Åhh vad läskigt att ge blod! Är ju skitbra att göra det, men jag är L-I-V-R-Ä-D-D för nålar och sprutor, så jag pallade inte ens att ta blodprov utan att gråta. Lite pinsamt, för det är egentligen inte så farligt :)

    Åhh vovven är såå söt!

  2. 06 mar 2008 · 10:23 f mCatti

    Det är ju tur att du kan låna honom då och då när hundbegäret är för stort. ;) När du är klar med utbildningen kanske det blir en vovve? :)

  3. 06 mar 2008 · 11:54 f mEmelie

    Åh, så söt.. hehe :) Jag vill med ha hund.. men det blir när man flyttar till hus. Jag får mysa med mammas o pappas hundar när jag är hemma hos dom :)

  4. 06 mar 2008 · 1:08 e mJennie

    Det lustiga är att jag kört mycket pass, kondition och styrke, men jag har ändå gått upp? Antar att det är för att jag kör mycket benpress och sånt i gymmet just nu. Jag får då hoppas på det, för nyttig i maten försöker jag också vara! :)

    Kör hårt nu! You can do it! Är bara 3 månader kvar till sommaren, så det här fxar du!

  5. 06 mar 2008 · 3:52 e mCatti

    Men så tror jag inte alls att det blir hörru! Alla mina vänner som har barn har också en och två hundar. :)

Tyck till