Jag börjar känna nu att klockan ringde 05:30 i morse. Gäääsp!

Just nu sitter jag och pillar med ett skolarbete som jag måste hinna klart innan jag åker på Sverige-turné på måndag. Det är seeegt! Fy, vad jag är skoltrött nu. Det blir nog ett sabbatsår för mig, för så här kan jag faktiskt inte fortsätta. Jag har noll motivation och studierna går därefter också.

Men det var en bra dag på praktiken i dag. Jag fick några Aha-upplevelser och de var inte av de positiva slaget, utan snarare att ”Nej, det här yrket är nog ingenting för mig”. Sjuksköterskeyrket, eller vårdyrken överhuvudtaget, är bra och viktiga yrken men tyvärr ingenting för mig tror jag. Jag vet att jag hade varit bra på det, men jag hade nog inte trivs särskilt bra.

Men åååh, nu blev det här ju ett sådant där gnäll-skol-inlägg igen. Jag som egentligen ville skriva om vilken härlig dag det har varit i dag!

På väg hem från sjukhuset nötte jag min sommarlåt 2009 i bilen. Såå jäkla bra! Angel med Aerosmith. (Listen!) Att köra bil och lyssna på bra musik när solen skiner ger mig sådana sommarkänslor. Woho! Livet leker! Woho! Sommaren är här (snart)! Woho! Och så längtar jag lite efter den där lilla snabba röda också… :)

Bilen styrde jag i alla fall in mot stan där jag träffade upp M med vänner på Kulturens Hus och intog årets första sommarglass. Hela staden lever upp så mycket när vädret är såhär fint och det var fullt med folk på stan. Tänk vilket mörker vi har haft i vinter. Hur orkar vi med det egentligen? Det här ljuset blir man så mycket piggare och gladare av. Härligt!

Sedan blev det, som jag skrev tidigare, gómiddag ute i kvällssolen och sedan en cykeltur runt staden.

Nu ska jag krypa upp i soffan med kissarna och vänta på att M kommer hem. Jag gissar på att jag sover vid det laget… natti

  1. 16 maj 2009 · 7:29 f mT H E R R E fotoblogg

    Vad tråkigt :( Kommer du hoppa av studierna eller bara pausa? Det är svårt att veta vad man vill, och vet man det är det svårt att nå dit :(

  2. 16 maj 2009 · 12:17 e msandra

    sv: så skriver jag bara för att reta folk.. =) för nästan jämt när man skriver så, då får man svar. Även den här gången! HAHA

  3. 16 maj 2009 · 12:21 e msandra

    sv: för att folk vill läsa om det. sorligt men sant kanske… och det man läser i min blogg ska man ta med en nypa salt, det vet alla!

  4. 16 maj 2009 · 12:29 e msandra

    sv: jag är ju mej själv! jag är sån här i verkligheten men. och jag är ingen sån som vill sitta o ljuga om vem jag är. gillar man det inte så behöver man inte läsa eller kommentera. för jag är sån här o tänker inte ändra på mej

  5. 16 maj 2009 · 12:38 e msandra

    sv: va snackar du om?? jag tror på mej själv. och vad jag skriver i min blogg ska du ge fan i! jag tänker inte bli lärare eller nåt sånt skit. jag gör som jag vill! Så predika för nån annan du, det tror jag du tjänar mer på för jag skiter rent ut sagt i vad du tycker.

    Jag är bäst endå!!!!!!

  6. 16 maj 2009 · 12:43 e msandra

    sv; ja jag vet mamma, jag vet

  7. 16 maj 2009 · 2:15 e manke

    var du på kvantum igår? tyckte jag såg dig :)
    och, jag måste bara få säga att du ser så himla
    fräsch ut (snygg!).

    hoppas du får en riktigt skön sommar!

Tyck till