Faaaaan!

Nu har jag varit och tränat. Sprang inte så länge, men ändå känner jag efteråt i benhinnorna. Skiit! Jag kanske borde ha vilat mig heelt frisk innan jag satte igång, men vem har tid med det? Vill jag vinna tävlingen så kan jag inte sitta hemma på röven och ha ont i benen. Nej nej!

Här i Luleå regnar det i dag. Jag kände dock att jag behövde lite sol så jag köpte den konstgjorda sorten på SunTan. Inte bra, inte bra, man dör en tidig död osv. – Men det var skönt!

Nu ska jag duscha och sedan plugga. Undrar bara var jag ska få den motivationen ifrån? Kanske om jag kan vinna en hund om jag klarar tentan på torsdag? Någon som är på och sponsrar tävlingen? :)

  1. 06 maj 2009 · 12:43 e mVictoria

    Tack, visst e den söt! Vad har du för tenta? Nästa torsdag skriver jag om M0001H. Urk! Inte ett smack kommer jag ihåg!

  2. 06 maj 2009 · 2:45 e mkristina

    starkt av dig att kämpa ned 2,6 kg!! vilken vilja måste jag då säga!

    själv önskar jag att jag hade samma motivation med uppsatsen. :) och vetdu, dina protected inlägg blir jag så nyfiken på. lösenordet har jag då tappat bort verkar det som. hittar inte mailet från i min mail. :(

  3. 06 maj 2009 · 4:00 e mAngelina

    Jag va också och fejk lapade sol idag… skööönt! Mitt humör är helt annars än innan, nog för att jag cyklade dit och hem i regnet. Men de känns bra iaf :)

  4. 06 maj 2009 · 5:14 e mAnna

    hur ofta byter du ut mat mot shakes?

Tyck till