Min plan…

Jag fick några frågor om hur jag gör för att gå ner i vikt.

Nu har jag ju inte gått ner särskilt mycket alls, men jag har aldrig haft lätt för att gå ner i vikt. Det rinner inte ett kilo hit eller dit av sig själv, om man säger så. Så minus 2,6 kg är verkligen åt rätt håll i alla fall, så det känns jättebra!

Det är främst mina kostvanor som jag har lagt om, även om jag fuskar lite ibland (men mkt mindre än vanligt). Jag äter mycket nyttigare nu, främst genom att jag äter mest av grönsaker och kött istället för pasta och bröd. Sallader med kyckling, kräftstjärtar och kassler är ju så gott så det funkar bara fint :) Jag äter mig mätt, men kanske inte övermätt varje gång. Och ibland så byter jag ut måltider mot sådana där nutrilett-shakes. Men jag vet inte riktigt hur mkt det ger egentligen, det får tiden utvisa..

Jag försöker ju att röra på mig mera också, men mina benhinnor ömmar så när jag har sprungit så det är svårt. Men jag försöker dock att springa, promenera och motionera på annat sätt. Ridning o.s.v

Egentligen tycker jag inte att jag har gjort så jättedrastiska förändringar i mitt liv, men någonting rätt gör jag ju i alla fall eftersom det går neråt! Om än sakta men säkert :)

Emma undrade om längd & vikt. Jag är 167 cm lång och min målvikt är kring 56-58 kg, för där vet jag att jag trivdes bra. Men nog är det några kilon kvar tills dess.. Vi jobbar på :)

Jag tror att det är viktigt att man känner att man får unna sig ibland och att man ska äta sig mätt & nyttigt. Även små förändringar gör nog en del till slut. Att hårdbanta funkar inte i det långa loppet. Att äta gott är ju en viktig njutning i livet! Och att gå hungrig hela tiden, vem orkar det? Jag äter mig mätt, men äter bättre och motionerar mera. Och sedan unnar jag mig faktiskt ibland..Man blir glad av choklad ;)

  1. 04 maj 2009 · 10:29 e magneta

    mmm mums vad det ser gott ut!!! Hungrig blir jag såhär i sena timmen, inte bjaaa!

  2. 04 maj 2009 · 10:29 e memma

    Fin blogg du hade =)

  3. 05 maj 2009 · 6:48 e mI n i s e n

    Svar: Vad roligt! :D Och bilderna i headern byts ju naturligtvis ut mot dem bilder du själv vill ha! :) Blir nog en tävling senare i veckan!

Tyck till