Good day

Jag har haft en bra dag i dag! Kanske inte så produktiv som jag hade önskat, men ändå – bra.

Jag började dagen med att åka och träna med M. Först sprang jag på bandet och sedan körde jag styrke med M. Hur svettig jag än är efter ett träningspass så känner jag mig så fräsch! Snyggare liksom och hälsosam :)

Sen for vi hem och gjorde en supersmarrig sallad med kassler, ägg, spenat, avocado, körsbärstomater…mmm.. Vi äter sallader mest hela tiden nu, men det är ju så gott! Som vanligt lunchade vi framför teven till en film. Jag vet inte vad den heter men den handlar om John Lennons mördare. Det gäller att passa på att mysa på dagen eftersom M jobbar kvällar mest hela tiden.

Har varit på stallet i kväll också. Tog en ridtur i skogen och det var mysigt. Vi satt och sjöng medans vi red för att skrämma björnarna, haha. Men det är faktiskt lite läskigt, för det finns så mkt björn där vi rider och jag är livrädd för björn! Träffade t.o.m. på en för något år sedan när jag var och red.

Nu sitter jag i soffan med M’s laptop och en liten kisse bredvid och ser på Desperate. I morgon är det skola igen, all day. puss på er

  1. 28 apr 2009 · 10:10 e mmonkan

    jaa mkt nu, har tenta 28maj sen ledigt. Ska arb deltid+ sommarkurs…i sommar sen men de får gå..har ledigt 5v i sep-okt.. (studieledigt). Så de får gå;)
    vad läser ni för kurs nu?Kämpa på KRAM

  2. 29 apr 2009 · 12:27 e mWifie

    Ser supersmarrigt ut ju!

  3. 29 apr 2009 · 9:43 e mBeauty By Beata

    Ja, visst är det härligt! Tackar =)

    Mumsig mat och fin bild på dig!

Tyck till