Måste avreagera mig:

Ja ursäkta mitt dåliga språk men jag blir sur! Folk är så jävla ouppfostrade! Ang. det där med att hålla upp dörren till den som kommer bakom.. I dag fick jag dörren i ansiktet två gånger när jag var och tränade på Helex.. av samma tjej! Lär dig lite hyfs flicka lilla, och det är inte att smälla dörrar i ansiktet på folk..

Lite senare när jag gick ut ur en affär så mötte jag en kvinna som var på väg in, så jag stannade till och höll upp dörren till henne. Tror ni att jag får ett litet tack? NEJ! Jävla tant, lär dig lite hyfs!!!

Fan, folk är så ouppfostrade. Ett tack och lite vänlighet har väl inget dött av?

Sådärja.

Säger du tack om någon håller upp dörren åt dig? Och håller du upp dörren till den som kommer bakom?

  1. 09 apr 2009 · 4:42 e mFrida | zerendipity.se

    jag säger alltid tack och försöker alltid hålla upp dörren åt folk :) och om jag inte håller upp dörren så är det pga att jag inte märker att det kommer någon bakom mig… :) för det kan ju faktiskt inträffa att man missar de någon gång :)

  2. 09 apr 2009 · 4:44 e mKuttii

    TACK!
    Exakt sådär känner jag också, precis, på pricken!
    Jag blir så innihelvetes sur om någon slänger dörren om dom ser att man kommer. SPECIELLT om det är någon i huset, för då vet man att man kommer att träffa den där människan flera 1000 gånger till… Jag har haft ett snack med min pojkvän om att han ska hålla upp dörrar åt folk, för han fattar typ inte att man bara SKA göra det. Jag värdesätter sånt så jävla mycket hos människor, om dom gör sånt. Man kan faktiskt se på en människa lite grann hur den är om denne inte öppnar en dörr. Alltså: ouppfostrad, ohyfsad!!

    Tack nu fick jag också det ur mig, haha!

    Hoppas du har det bra förutom detta ;) Puss!

  3. 09 apr 2009 · 5:03 e mH

    Flicka lilla, haha =)

  4. 09 apr 2009 · 5:22 e mSusanne

    Jag säger nog inte tack för det är precis som du säger någonting som man förväntar sig av folk, snarare än en ”bonus” när det händer. Kommer någon bakom gör jag nog en ”extrapuff” så dörren öppnas för dem men jag slipper stå kvar, haha…

    Glad påsk!

  5. 09 apr 2009 · 6:06 e mLady Humpalot

    Ja är de precis efter mig eller bara några steg bakom så brukar jag hålla upp den men behöver jag vänta mer än 10 sek så gör jag inte det, för då hinner dörren smälla igen långt innan personen e framme ändå..& de e ju abra allmänt hyffs att man säger tack tycker jag!

  6. 09 apr 2009 · 9:05 e mDessi

    Meh! Sånt blir man ju fan sur av alltså. Jag säger alltid tack när någon håller upp dörren :)

    Glad Påsk!

  7. 11 apr 2009 · 10:54 f mMaria

    Håller med.
    Jag blir också riktigt skitsur på unga som inte ger sina sittplatser till gamlingar på bussen. det är så pinsamt och ouppfostrat…

Tyck till