Det sa sig självt

M kom precis hem från jobbet och jag lättade mitt oroshjärta för honom. Denna framtidsångest. Det känns bara så jobbigt ibland. Men M är bra och säger bra saker, även fast det är svårt då inte ens jag vet vad jag vill. Men så hör jag mig själv:

”Jag vet ju att jag hade varit lyckligare just nu om jag hade jobbat istället för att plugga”

Det säger ju sig själv; Jag ska söka jobb. Kruxet är ju bara det att jag inte är så sugen på något skitjobb. Men hittar jag något fint, så hoppar jag av. Amen!

Sen så säger han de finaste sakerna till mig mitt i mitt low. Åh. Mitt hjärta slår för dig, gubben. Tack för att du är min.

  1. 09 mar 2009 · 5:30 f mT H E R R E fotoblogg

    Vet du… Det är inte ALLS säkert du kände så! Jag var helt SÄKER på att jag kände så och skulle börja jobba, men slutade bort det i fredags, jag kände att jag hellre vill fortsätta mina studier.

    Så, säg aldrig aldrig :)

  2. 09 mar 2009 · 11:05 f mIngrid

    Jag har så många gånger varit i den sitsen du är i nu, och jag vet hur det gnager hela tiden när det inte känns bra.. har tyvärr inget superduper råd att ge dig förutom att saker och ting brukar ordna sig på nåt sätt. Jag söker oxå jobb nu efter att ha varit föräldraledig i snart 2 år och jag vill inte heller satsa på nåt skitjobb så jag sållar ju såklart en del i mitt jobbsökeri.. ska försöka få mig en praktikplats på nåt trevligt ställe så kanske kanske man kan få stanna kvar där sen.. hoppas allt löser sig för oss :)

  3. 09 mar 2009 · 11:29 f mIngrid

    Tänkte förresten lämna några länkar här till något som i af får mig att få lite andra perspektiv och distans till mina bekymmer.. vet inte om du är intressead men du kan ju kika om du vill. Dessa bloggar har berört mig så mycket så jag vågar nästan inte läsa dem längre för det känns som att jag ska gå sönder inombords..

    http://jagefrisk.blogg.se/ (madeleine – dog i cancer 20 år gammal)
    http://therealcolombo.blogg.se/ (fästmannens blogg)
    http://levaidag.blogg.se/ (mammans blogg)

  4. 10 mar 2009 · 1:04 e mPernilla

    Det första jag tänker på när jag besöker din blogg är att du borde jobbar med något kreativt! Det är ju som klippt och skuret för dig! En sån talang. Det syns direkt. Varför inte med webb, eller grafisk formgivning? Starta eget inom det? Inte lätt kanske. Men du verkar både ha intresse och grym fallenhet. Den snyggaste blogg jag sett på länge, både layout-mässigt och för att inte tala om hur du får enkla fotografier att bli något alldeles extra. Stor inspiration! Denna blogg ska jag besöka ofta!

    Sen håller jag med, att Ugglas låt is tha shit just nu!

  5. 15 mar 2009 · 11:14 f mLinda - ehtela.com

    Det är ett dilemma. Jag vill också jobba hellre än att plugga, men tror att för att hitta ett jobb som jag kan trivas med så behöver jag utbilda mig.

Tyck till