Nörderi nördera

Efter att ha tittat på Svarta Hingsten varje dag under mina barnaår, så kunde jag ju aldrig tänka mig att jag själv skulle sitta på en sådan vacker häst en dag. Det är faktiskt en speciell känsla med en sådan häst. Som att köra Ferrari istället för Opel liksom…

Nu hästnördar jag här, det känner jag. Men klicka på den här bilden om du vill ha mera av det vackra ;) (Jag vet att Syrran kommer att klicka i alla fall, hehe) Anki Lundberg har gjort filmen.

Jag på en vacker arabhingst. Kan det bli bättre? :) Fotot är taget 2007

  1. 03 mar 2009 · 11:52 f mJennie

    Underbart vacker häst :)
    Ja, många av oss har haft den där drömmen att sitta på svarta hingsten.. haha ;) Hade en arabhäst på foder för några år sedan. Det är en otroligt vacker ras!

  2. 03 mar 2009 · 5:29 e mminna

    Don’t trash my car!

  3. 03 mar 2009 · 6:29 e mleja

    Har du en Opel? Sorry! haha

  4. 03 mar 2009 · 6:51 e mLisa

    Haha, filmen kollade jag senast i lördags =) Men svarta hingsten var inte igår, sitter och fånler då jag ser trailern. Puss på dig.

  5. 04 mar 2010 · 2:14 e mleja

    Hej Berit.
    Jag tar gärna emot konstruktiv kritik, men kommentarer som bara är direkt elaka och menade att klanka ner, tycker jag inte hör hemma på min blogg. Här vill jag ha en positiv stämning och därför väljer jag att ta bort dina kommentarer.
    Jag förstår inte varför du känner att du måste skälla ut mig för hur jag rider, jag har aldrig utgett mig för att vara någon toppryttare.
    Nästa gång du vill vara elak, är jag glad om du är det utanför min blogg. Ha en bra dag!

  6. 04 mar 2010 · 7:37 e mBerit

    Hej du Leja.
    Förstår att det kan vara jobbigt att höra… men jag anser att du inte borde rida på den där smäckra hästen eftersom den kan ta skada av ditt sätt att rida! Ett hett tips kan ju vara att börja rida för en instruktör… som förhoppningsvis kan hjälpa dej med dina problem.
    Vänliga hälsningar
    Berit

  7. 05 mar 2010 · 7:49 e mLisa

    Berit, jag förstår av hur du kommenterar att du är expert på området och kan avgöra via EN stillbild hur min syster rider. Det var mycket skarpt gjort av dig! Jag som har ridit med henne i 20 år varav 12 år för instruktör har helt missat hur hon vanvårdar hästar. Tack för ditt engagemang!

    Lisa

  8. 09 mar 2010 · 1:07 f mleja

    Hej Berit!

    Det är faktiskt inte alls jobbigt att höra, för jag vet att jag inte skadar någon häst genom mitt sätt att rida.

    Jag har bara svårt att förstå hur människor som du fungerar, som skriver elaka kommentarer till människor på internet. Jag vet inte vad du ville få ut av detta förutom att såra och jag tycker att det är sorgligt.

    Och jag kan lova att hästen mår bra trots att jag rider den någon gång per år ;) Känns det bättre nu?

    Hoppas att du mår bättre snart

Tyck till