Baby love

Oj fy, vad den här dagen har gått fort! Jag får lite ångest av sånt, särskilt när man inte har gjort allt som man hade velat. Eller som man bör i alla fall. Men lite saker har väl blivit gjorda i dag ändå. Jag började dagen med att gå och träna med M. Vi körde armar och bröst… fiii faaan. Jag kunde knappt hålla upp armarna sen, så slut var jag! Efter vårat hårda träningspass så gick vi och åt lunch på kafelino. Igen. Och jag tog kycklingsallad. Igen.

Efter en mysig lunch så blev det en storhandling på Maxi och så har vi letat efter en ny micro runt på storheden, dock utan resultat. Våran har börjat tjorva en massa och blixtra och ha sig, så det är dags för en ny. Jobbigt när saker går sönder! Min locktång gick sönder i förrgår också, så det blev en ny sån i dag också. En billig variant, men jag är inte kräsen! Dessutom så låter vårat kylskåp jättekonstigt så jag går bara och väntar på den dagen då vi måste köpa nytt… :S Blä.

Nu ska jag läsa lite och imorgon blir det skola till klockan tre. Vi ska göra ett grupparbete om trycksår, ett om massage (hur det påverkar…typ) och om omvårdnadshandlingar. Bara en massa blaj alltså! tjopp

Nu vet jag förresten hur man kan länka sin playlist på spotify. Den här lyssnar jag på just nu om ni är nyfiken ;) (Man måste ha spotify för att kunna lyssna)

  1. 26 feb 2009 · 9:19 e mLisette

    Vilken härlig lista hörru, även om jag har nästan exakt samma :P

Tyck till