Behöver eller vill ha?

Ja, vi behöver ju såklart en himla massa från IKEA och inte bara ljus! Det här med ”behöver” kan ju dock vara lite individuellt. Ofta så tycker inte jag och min sambo att vi behöver samma saker. Jag tycker ju såklart att vi MÅSTE ha en ny turkos kudde till soffan, samtidigt som min sambo tycker att vi har ju redan åtta turkosa kuddar så det borde väl räcka. Men han förstår inte. (Vi behövde verkligen den där kudden). Sen tycker jag att vi behöver nya sängkläder men han tycker att vi har sängkläder. Ja, men det är klart att vi har sängkläder men dom måste ju matcha och vi har ju bara ett set Fantomenpåslakan. Sen tycker jag att vi behöver fina brickor från lagerhaus och hjärtformade decilitermått och det tar nog aldrig slut!

Det är tur att jag har honom för annars skulle det vara så himla mycket kuddar här hemma att vi faktiskt inte fick plats i soffan.

(men det här behöver vi faktiskt, för våra blommor är döda och jag har ingenstans att sätta alla mina hundrasjutton sjalar och halsdukar och det är ju så himla sweet med nya fina sängkläder! ;))

————-

Edit: Erkännande: Okej, vi behöver väl inga sängkläder egentligen. Och kanske inga korgar heller. Men nya blommor och en ny bänkskiva till köket i alla fall.

  1. 09 feb 2009 · 10:10 e mLinda - ehtela.com

    det är inte lätt att komma överens alltid :) erik tycker också att jag tycker att vi behöver för mycket :P

Tyck till