Foto: Vnuk

Jag blev utmanad av Nathalie att skriva tre saker som jag gillar med mitt utseende och sedan utmana tre andra att göra samma sak.

Hmm.. eftersom jag är hyfsat självkritiskt så är det ganska svårt. Men det beror ju på dagsformen också vad som känns bra.

Jag tycker att mitt hår är ganska fint. Oftare förut än nu, då jag har misshandlat det för mycket. Det är ganska stabilt och tjockt och lite lockigt när jag vill och mer lockigt när jag vill det. Men jag vill egentligen ha det längre och ljusare..

Sen har jag en smal midja och det är bra eftersom jag har rätt mycket ass. Det blir liksom bättre balans på det hela då :)

Hmm. Sen är jag väl ganska nöjd med det mesta i mitt ansikte. Ögonen och munnen och näsan är väl okej den med. Ett colgate-leende hade väl inte suttit fel, men vafan.. Jag är nöjd ändå. Så jag säger fejset.

Jag hittade tre grejer, inte illa! Trist dock att man är sådan som hittar mycket mer som är negativt än positivt. Men det är bra att öva på det positiva tänket!

Sen skulle jag utmana tre stycken också. Då tar jag dessa tre sötnosar; Kakan, Linnéa & Mia.

  1. 06 feb 2009 · 12:18 e mminna

    Tack för att du inte utmanade mig. Hade aldrig kommit på tre grejer.

  2. 06 feb 2009 · 2:42 e mLinda

    Du är verkligen jättesöt!

  3. 06 feb 2009 · 4:54 e mKakan

    Antagit utmaningen söt-ärta!

  4. 06 feb 2009 · 4:58 e mLotti

    Nu känns det verkligen som att det är dags att kommentera igen!

    Måste ju bara skriva att du är så söt, så det där tre sakerna tycker jag du ska utöka till många fler (i alla fall i ditt huvud)! :)

    Hoppas du får en mysig helg!

    Kram

Tyck till