battrehalsa.jpg

Precis då jag får ta del av detta, känner jag att jag börjar bli sjuk. Det har börjat i halsen.. Och det finns bara en förklaring till detta, och det är att M är iväg på sin jäkla fotbollsresa i London. Måtte han bara komma hem snart, innan jag insjuknar i något ännu värre, typ… syfilis eller fotsvamp!

  1. 30 jan 2008 · 8:46 e mJennie

    Åhh vad det är tråkigt att sova själv. Simon åkte i Måndags och kommer hem nästa måndag. Sen är han hemma 1 vecka, sen dags igen för en vecka till :( .

    har jobbat som en tok hela veckan, så det har inte varit aktuellt med någon träning än. Hoppas det lugnar ner sig med jobb snart.. vill gärna kunna nyttja mitt stepin-kort när jag ändå betalar för det varje månad :) Kram!

  2. 30 jan 2008 · 9:06 e mFrida

    hehehe! :) Inte lätt det där med kärleken hörru :D…
    Och visst är det sant, att man är friskare och mår bättre av att vara tillsammans med någon man tycker om. det är däröfr jag vill att jocke ska flytta till borås :D hehe!

    kram!

  3. 30 jan 2008 · 11:36 e mSara

    Skojar du!? Jag saknar min kära familj! Buuh, jag vill också ha hemmatid :(

  4. 04 feb 2008 · 7:14 e mkristina axheim

    haha, jag hoppas inte du faller på syfilis eller fotsvamp. dock tror jag att om man inte är nära varann ett tag så ju mer pussande och kärlek blir det ju. desto friskare blir man. det hoppas iallafall jag på :)

Tyck till