Flygplanstristess

Bara från Amsterdam, där vi ska mellanlanda, så är det 10 timmar på planet till Tanzania. Jag tänkte ta det tillfället i akt att bli en hejare på korsord. Och så lite veckorevyn också. Och kanske tumbrottning. Och 20 frågor. Och skriva en bok. Ja, man hinner sannerligen massor i alla fall.

  1. 13 jan 2009 · 11:59 f mT H E R R E fotoblogg

    Åh, fy! Jag tycker det är nog till Sthlm, drygt en timme. Hahahaha!

  2. 13 jan 2009 · 12:19 e mViktoria

    Ja det blir härligt.. Men ni är ju många så ni kan nog ha ganska kul. Ta med ett Yatzy vet ja.. Det finns sånna mini som inte tar så stor plats. Kortlek är ju alltid kul.
    När vi åkte till USA för 3 år sedan satt jag bredvid en kille som precis varit hem till afrika och hälsat på. Han hade rest i över ett dygn och när vi landade i minneapolis hade han typ 10 timmar till innan han var hemma i Ohio eller var det var han bodde.. Han var danslärare i afrikansk dans eller nåt.. :-) tänkte bara som en extra notis för dig som älskar dans.
    Ser fram emot alla bilder och härliga berättelser ni kommer hem med.
    Skickade din mamma en present från Gradins ungarna igår.. Den tror jag passar henne utmärkt.. Har lite med afrika att göra.. kan man väl säga.
    KRamis
    Kusinen V.
    öp

    ps. rutigt papper och man kan spela luffarschack om du har en penna också :-)

  3. 13 jan 2009 · 1:29 e mCatti

    Jag och älsk satt och planerade vart vi skulle åka på semester nästnästa sommar (vill inte åka nu med liten bebis, känns fööör stressigt) och insåg få satt vi aldrig kan ta oss ut ur europa haha. Det är ju sjuuukt länga att flyga till alla roliga resmål.. Och min karl, han höll på att DÖ när vi åkte till Grekland bara.. Vad tog det, 3,5 timmar från sthlm typ?? Drömde dock inatt att vi var i Thailand så kanske tar vi oss dit någon gång. ;) Men det är väl förhoppningsvis bra/bättre plats i planen till länderna som ligger så långt bort..? Jag har ju aldrig varit längre än till Grekland så jg vet ju inte.. :) Och för mig är det ju jättestor plats för ben osv, men maken som är 190cm lång lider verkligen. :S

Tyck till