Foto: Halens

Jag bara måste berätta för er om min vän Anna.

Anna hade precis flyttat till en medelstor svensk stad för att läsa på universitetet. Hon flyttade in i en klassiskt studentkorridor och allting var frid och fröjd, tills att Anna började störa sig på ett dovt borrande ljud. Hur störiga får grannar vara egentligen som borrar heeela tiden! Hur många hyllor och tavlor har dom egentligen? Till slut så var måttet rågat, och Anna gick för att lokalisera var det borrande ljudet kom ifrån. Hon träffade på andra grannar under sin jakt på ljudet, och de engagerade sig allihopa. Var kom det ifrån?  Efter en stund så tyckte de att de kom ljudet närmare..

– Här inifrån är det! ropade en av grannarna på jakt
– Men… det där är ju min dörr! sa Anna förvånat

Och så gick det till då hela Annas korridor hittade Annas dildo påslagen i hennes garderob. Durr durr…

Snacka om att göra sig ett namn, va! Lärdomen från detta är väl att vara noga med att slå av rackaren när man är färdig…

Anna heter egentligen någonting annat i verkligheten, och citaten må kanske inte vara så exakta för jag var ju faktiskt inte där.. Men någonting sådant här såg det nog ut, den där vårdagen för några år sedan. Jag kan än i dag le åt tanken på hur det gick till, så jag var bara tvungen att dela med mig till er, haha. puss!

—————————-

edit: HAHA! Det är INTE jag!! Alltså, så dum är jag inte att jag hade skrivit om det här i så fall. Och jag har förresten aldrig bott i studentkorridor. så det så! ;)

  1. 12 jan 2009 · 10:19 e mAngelina

    Gerotranscendens är ju när gamlingarna sitter och funderar över livets mysterium och typ är nöjda med livet och får en minskad rädsla för döden och typ blir mer noga med sociala relationer eller nåt?! :P Vad menar du med två omtentor?

Tyck till