Peace från Nelly

Jag fick ett presentkort på 100kr på Nelly för ett tag sedan, tack vare Gratis Bio. Så två små armband fick komma hem till mig, bland annat detta lilla söta peace-armbandet. Det har dock blivit försenat (jag ville ha svart först men det var slut), så jag hoppas bara att det hinner komma innan Tanzania.

Vill du också ha presentkort på Nelly (eller en massa andra roliga affärer) så kan du bli medlem på Gratis Bio. Klicka bara här så får du 75 poäng direkt (om du klickar in själv utan att bli värvad så får du bara 50 poäng). Det är enkelt att samla poäng och när du har 400 så kan du byta in dem mot en biobiljett! Eller kanske till 100:- på Nelly som jag gjorde. Så det verkar ju funka i alla fall ;)

Jag har fått mina poäng genom att jag har handlat på Ginza och Adlibris bland annat. De annonserar båda på Gratis Bio, så om jag klickar vidare till dem från Gratis bio så får man poäng på det man handlar. Skitenkelt faktiskt. Och kursböcker behövde jag ju köpa hursomhelst.

Nåväl. Tillbaka till tentaplugget (jag är sååå less)…

  1. 12 jan 2009 · 7:56 e mAngelina

    Men linnea tänk såhär, när du gjort tentan på onsdag är du fri… du ska på semester och lämna oss här i mörket alldeles själva. Tänk på stackars mig som kommer få sitta i min pyttelägenhet alldeles ensam… :'(

Tyck till