2008 resumé

Ett nytt år står framför oss, och vi lämnar ett annat bakom. Det har ändå hänt en del 2008 nu då man tänker efter…

Jag började året i Sundsvall; min andra termin som bildjournalist. Där ingick två veckors praktik på tv4 och ett bitterljuvt uppsatsskrivande. Jag kunde även räkna tillgodo en kurs som jag läst i Uppsala 2007, vilket gjorde att jag kunde spendera 7 veckor i den härliga norrbottniska vårvintern tillsammans med min älskling. För ett par som hade 8h bussresa mellan sig i vanliga fall, så var detta helt underbart. Jag fick träffa honom varje dag i sju veckor…

 

M på isen i södra hamn/Jag i en sjukt sexig outfit på skotern

 

En helg i Kåbdalis tillsammans med M och hans familj hann jag också med under vårvintern.

Trots att jag trivdes så himla bra i Sundsvall så kändes det inte helt rätt med utbildningen. Jag kände att jag inte ville det så pass mycket att jag var beredd att kämpa för de få jobben som finns inom den branschen. Valet att detta skulle bli min sista termin var inte enkel, men det kändes rätt när jag väl tog beslutet. Men fy så trist att lämna alla mina vänner i Sundsvall när sommaren kom.

 

Maria & jag på skolan/Slemis123. Jag, Bella & Maria. Mina upssatsskrivare.

 

Bella & Lisa käkar glass på stan/Tre snyggingar på temafest

 

Jag & Frida på salsakväll på stadshuset/Jacob, Jag och Anna-Lena på förfest ute på gården

 

Sista kvällen i Sundsvall innan flytten norrut.

Vad skulle det bli av mig nu? Efter mycket om och men så sökte jag in till Sjuksköterskeprogrammet hemma i Luleå. Det kändes ändå rätt.

Och det var verkligen sååå skönt att komma hem dit hemma verkligen är hemma. När bussen rullade in i Luleå i början på Juni, så kändes det så himla bra.

 

Charlie som jag hade saknat så!/Jag & baby på fest

Och så blev vi ju visst med ett litet radhus! Som en dröm verkligen. Bara att få bo tillsammans kändes ju så himla lyxigt, och sedan att det blev i ett supergulligt radhus som vi trivs så himla bra i…!! Renoveringen började och vi flyttade in i slutet juni.

 

M river tapeter i sovrummet/Fondväggen är på väg upp och golvet på plats

Och sedan kom en härlig sommar tillsammans med min älskling, min familj och två- och fyrbenta vänner.

 

Hästarna på utställning i Piteå. Polifonia vann!/Etiopia med sitt hingstföl

 

Ny sommarstuga ute i skärgården. Myspys

 

Lisa & Lovis/Sara & Lina på grillfest hos oss

 

Anti & Viktorias bröllop!

 

Våran inflyttningsfest

Jag jobbade några veckor med funktionshindrade och sedan i nattpatrullen under sommaren. Slitigt, men det funkade bra. Långa nätter gjorde att man fick vara ledigt lite mera istället. Det blev ju givetvis mycket fix med huset, men även besök i Kalix, stugan i skärgården, Nordmaling, Övik och så gjorde jag & M en liten roadtrip ner till Uppsala.

 

On the road/Jag & M ser Marit Bergman i Uppsala

 

Med Wille & Linn i Sthlm/Snyggingen i Gamla Stan

Och hipsvips var sommaren över och det var dags att sätta sig i skolbänken igen. Men först lite nollning innan allvaret.

 

Systrar på kåren/Emma & Jag på sittningen

 

Jag & Elin kollar pulsen/Första kortpraktiken på sjukhuset

Sedan höstterminen började så har det gått så himla fort. Nu är det ett nytt år och jag kan knappt förstå det. Var tog alla dagarna vägen? Plugg såklart, men lite annat också;

 

Halloweenfest hemma hos oss. Jag var pirat!

 

Håkan Hellström på kulturens hus/Besök i Sundsvall

Såklart hände en himla massa mera också. Störst är ju såklart att jag har blivit sambo & flyttat tillbaka till Luleå och den nya utbildningen. Sedan fick jag ju fira ett år tillsammans med M också.

För ovanlighetensskull så blev det faktiskt ingen resa under 2008. Vi skulle ju åka och segla i Turkiet, som vanligt, men då båten gick sönder så fick vi ju lägga ner det. Dock så vet jag ju att 2009 kommer att bjuda på en av de häftigaste resorna i mitt liv; Tanzania! Och sedan blir det säkert segling i Turkis & kanske ngn weekend?

Det här året har varit bra, men samtidigt väldigt jobbigt bitvis. Jag hoppas att 2009 blir ännu lite bättre. Inte minst att min syn på mig själv ändras till det bättre och att jag lever som jag verkligen vill leva.

Den största drömmen som kan gå i uppfyllelse 2009 är ju så klart den om fyra tassar… ;)

  1. 01 jan 2009 · 6:15 e mMalin

    Så himla söt du är i din sjukhusoutfit:)

  2. 01 jan 2009 · 6:30 e mleja

    Malin:
    Tack :)

  3. 01 jan 2009 · 6:45 e mcatti

    Håller tummarna om en liten.. VOVVE! ;) Kramar

Tyck till