Rent fejs

Man skulle kunna tro att det handlar om råd längs livets långa väg, men riktigt så seriöst är det kanske inte i det här fallet. Men jag tänkte i alla fall be om er snyggingars tips om en grej, så kanske ni kan guida mig rätt…

Jo. Jag måste köpa ny sminkborttagning/ansiktstvätt och jag är inte nöjd med den jag har så jag undrar vad ni använder (om det är något bra)? Jag använder vattenfast mascara ibland, så den ska gärna kunna ta bort det. Sen så ska den inte vara dyr heller, för sånt har jag inte råd med!

Se så! Berätta nu för mig hur du håller fejset rent:) puss!

Ps. Huruvida Bella på bilden också letar rätt väg i sminkborttagningsdjungeln förtäljer inte historien. Hon fick liksom bara vara med ändå. Ds.

 1. 26 Nov 2008 · 10:47 e mEmma

  Jag använder cliniques produkter, dom är jätte bra.. Förut använde jag nivea och jag tycker iallafall att det är jätte stor skillnad på dem. Det är ju lite dyrare men min hy är så blandad så det är det värt :)

  [Reply]

 2. 26 Nov 2008 · 10:54 e mDessi

  Cliniderm från Apoteket är jättebra! Ser ut som ett ansiktsvatten men trycker man på pumpen kommer det ut en mousse som man masserar in i ansiktet som tar bort precis allt smink. Den absolut bästa sminkbortagaren jag använt :)

  Finns för två olika hudtyper:

  http://www.aconordic.com/se/vara_produkter/vara_hudvardsserier/cliniderm/

  [Reply]

 3. 26 Nov 2008 · 10:59 e mLinnea

  Hej
  Jag tvättar bort sminket med den här: http://www.dermoshop.com/product.asp?id=11832&group=face
  (prisvärd!) och återfuktar med den här: http://www.nivea.se/subbrands/show/860 (prisvärd, räcker lääänge!)

  Funkar bra för mig!

  Lycka till!

  [Reply]

 4. 27 Nov 2008 · 5:40 f mT H E R R E fotoblogg

  Nä, det var liksom inte enda anledningen. Jag gillade programmet, men tyckte det var för jobbigt att pendla och stannade jag över i stan saknade jag min dotter hur mycket som helst att det inte var värt det för fem före!

  [Reply]

 5. 27 Nov 2008 · 3:17 e mAnna

  Dermalogica – special cleansing gel…beställer från strawberrynet.com. =)

  [Reply]

 6. 27 Nov 2008 · 9:33 e mminna

  jag kör på acos ansiktsrengöring.

  [Reply]

 7. 02 Dec 2008 · 10:36 f mKuttii

  Hallå där!
  Jag vill också se videobloggarna ;)
  Hoppas jag får det.
  Puss

  [Reply]

Tyck till