hejdå luleå

Gjorde min första inmätning i dag. Mer om den står under det skyddade inlägget. Lägg märke till att det är ett speciellt lösenord till de vikt-relaterade inläggen. Har du inget lösen är det bara att fråga, men jag är mkt snålare med detta lösenordet så ta inte illa upp om du inte får det. Det här är bara för mina närmsta. -Men att fråga går ju alltid :)

Om en timma kliver jag i alla fall på tåget till Sundsvall igen. De 2 veckorna här hemma i Luleå har gått snabbt! Men förhoppningsvis går 2 veckor i Sundsvall lika fort, och så åker jag sedan hem igen för mina fem veckors ledighet från skolan :) längtar!

Men jag vill inte åka ”hem” nu. Jag vill vara hemma. Särskilt då jag vet vilka helvetesveckor som väntar mig nu. ASMYCKET att göra i skolan. Jag får ont i magen bara jag tänker på det..

puss & kram

 1. 06 jan 2008 · 8:56 e mLisette

  Har frågat tidigare om lösen men om du inte vill ge ut är det helt ok (:

 2. 06 jan 2008 · 9:33 e mCatti

  Hoppas resan går bra och att dessa två veckor springer iväg. ;)

 3. 06 jan 2008 · 9:42 e mbetsie

  jag skulle gärna vilja ha lösen, men förstår om du inte vill ge ut det :) kram!

 4. 06 jan 2008 · 10:05 e mDessi

  Hej sötnosan!

  Har nog glömt ansöka om lösenord till viktsidorna här.. Tar o gör det nu istället!

  Kram! :)

 5. 07 jan 2008 · 12:11 f mFrida

  Jag har med skitmycket att göra nu, speciellt nu när jag kommit tillbaka från edinburgh. hehe
  kraam!

 6. 07 jan 2008 · 8:16 f mSusanne

  Hej!

  Ja visst blev det en annorlunda jul, skönt att åka bort lite! :)

  Själv intalar jag mig att jag är ledig ett litet tag till fast jag egentligen har två omtentor om ett par veckor ;) Men din femveckorsledighet låter ju underbar! Måste vara en bra morot för att stå ut fram tills dess om inte annat ;)

  Är själv kvar i sundsvall någon vecka till innan det bär av söderut igen…
  Lycka till med pluggandet… :)

Tyck till