Origamifåglarna


Vi körde precis en liten morgondans här till Home to mama med Justin Bieber. Sigge hade svårt att slita blicken från origamifåglarna i taket. Älskade unge. Vad jag aldrig vill lämna hans sida. Vill se honom upptäcka hela världen. ❤️

Livet som hemmamamma är helt underbart faktiskt. Är noll uttråkad, hundra procent trivsel. Sigvard är en nöjd och glad bebis, sugen på att utforska och observera. Han är trygg men funderar mycket när han träffar nya människor, aldrig rädd. Han sover bra, ammar mycket. Har blivit lång så viktkurvan har inte riktigt följt med, men än är det inget att oroa sig över. Han har så fina tjocka små fingrar som stryker på mig när han ammar, eller ”kliar” på sängen när han sover. På skötbordet snurrar han runt som ett grillspett, så många byten görs stående. Han trivs bäst på mage där han kan känna och titta på det som finns framför honom. Han tycker om att bada och när mamma och pappa sjunger och dansar. 

Fem och en halv månad. Nu får det faktiskt sluta gå så himla fort här. 


Med pappa och Signe
❤️❤️❤️

  1. 25 maj 2016 · 9:44 f mLisa

    Fint!

Tyck till