I väntans tider

I november utökas vår lilla familj med en person till. Känns ju helt underbart och overkligt samtidigt. Men vi är redo! Ja, förutom att vi (jag!) gärna hade renoverat kök och badrum innan bebis kommer. Men det får bli som det blir :) Kärleken står vi redo med i alla fall och den flödar redan nu med tankar på det lilla livet. Är så glad att jag ska få bilda familj med Mange som jag älskar så mycket. 

 Jag har också haft turen att få må bra så här långt i graviditeten. Lite illamående, trötthet och ”måste sätta mig ner annars svimmar jag”-känslor, men helt okej. Och det där med cravings? Nä, inget sånt. Förutom sötsaker, men det kan jag nog inte skylla på bebis utan bara min dåliga karaktär ;)

  
 
Det är dock svårt att få tiden att gå ihop nu tycker jag. Det funkar inte att köra på i värsta tempot, men ändå vill jag ju göra allt som vanligt – och lite till. Försöker tänka på att prioritera och ta det lite lugnt.

I dag firar bebis halvvägs till förlossningen – om det mot förmodan är en punktlig en där inne. Punktlighet finns inte i mina gener i alla fall :)

 1. 08 jul 2015 · 7:53 f mJunitjej

  Kul ned uppdatering och kul att ni snart är föräldrar! Hoppas att allt kommer att gå bra.

 2. 15 jul 2015 · 5:03 e mCornelia

  Så fantastiskt att ni har ett litet underverk i magen! Så glad för er skull och för att du låter oss vara med på er resa. Grattis!

 3. 04 aug 2015 · 9:28 f mFrida

  Grattis igen!
  November är ju bästa månaden om du frågar mig ;) Men som sagt, finns ju inget som säger att det kommer bli november :D

  Kram!

 4. 08 aug 2015 · 12:23 f mLinda

  Å vad roligt! Stort stort grattis till er!!! Har läst din blogg till och från i massor av år nu. Tror det var ungefär i tid med att du tog hem Signe.

  Jag fick själv mitt första barn mars i år, en liten Alicia :)
  Ska bli kul att följa er och bebis.

  Kram från en Linda i Stockholm

 5. 01 okt 2015 · 8:51 e mLinnéa

  Tack!! Och grattis själv till din lilla tjej :)
  Kanske borde uppdatera lite mer här nu så att det blir värt att kolla in ;)

Tyck till