Semestermode: on

image

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att få gå på flyget till Malaga. Jag var här ganska tidigt så jag har ätit ensam på flygplatsrestaurang, köpt Lucky Rider på Pressbyrån och shoppat en pocket och ett vykort. Känner mig avslappnad och förhoppningsfull! :) Och om ni undrar varför jag köpt ett vykort så är anledningen enkel; det var ju en enhörning i 3D som motiv. (!!!)

Jag hoppas att det blir mycket läsning nu på semestern, då jag ju aldrig hinner det annars. Just nu läser jag boken om Buck Brannaman; ”The Faraway Horses” och efter det tänkte jag börja på den nyköpta ”Förr eller senare exploderar jag”. Ser fram emot deras sällskap i solstolen.

¡Hasta luego, mina vänner!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Tyck till