20130604-232818.jpg

Det kanske inte ser ut som det, men jag städar faktiskt. Flyttstädar. Den värsta sorterns städning för man sliter och gör allt kliniskt rent och fint, men får inte njuta något alls av jobbet sen. Men jag får ju flytta hem till min man iaf :)

I dag hade vi vårt sista moment på skolan för den här terminen, så nu är det ”sommarlov”. Jag ska ha praktik i Luleå till hösten så jag kommer inte tillbaka till Umeå förrän i januari. Vårterminen hade jag tänkt köra på distans från Luleå eftersom vi har c-uppsats halva terminen. Sen är det bara en liten hösttermin kvar på min utbildning, höster 2014, och den hade jag tänkt göra i Umeå igen tillsammans med mina Umeåvänner. Jag kommer alltså inte att bo i Umeå på 15 månader ungefär. Herregud, vad länge! Jag kommer att sakna allt här… *en snyft på det*

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 06 jun 2013 · 10:09 f mLi

    Men shit vad det känns som att tiden gått fort! Snart är du ju klar! :D

Tyck till