Superhelgen

Alltså, den här helgen! Vilken jäkla superhelg det har varit. Det började ju med tentan i fredags (som jag klarade! utbildningens sista salstenta till och med), fika på stan, lite shopping, poddinspelning och tacomiddag med vänner. Lördagen var lika härlig med ännu varmare väder som jag njöt av hemma hos Matilda, där vi fikade, åt glass, drack kaffe och låg på en filt i solen, sjöng till Johannes gitarrspelande och lyssnade på musik. Till kvällen for vi in till stan där det var ”Kulturnatten” eller nåt, och det var folk och musik överallt. Satt i en park och hade det mysigt innan vi for hem och kollade eurovision på ett väldigt seriöst sätt, med poängsättning och alltihopa! Det gick ju inte så bra för Sverige, men äh. I dag har jag bara tagit det lugnt tillsammans med Signe, solen, vattenmelonen och den rosa filten.

Älska värmen! Jag har blivit lite brun!

superhelgen

Nu har jag inte så många veckor kvar här i Umeå innan jag flyttar hem igen. Ska komma tillbaka till Umeå igen efter det men det är först höstterminen 2014. Kan ju knappt förstå att jag ju redan varit här i två år! Tiden går så himla fort…

  1. 23 maj 2013 · 1:01 e mSandra

    Sv; Ja du kan nog ha rätt i det, att det blir värre när jag inte ens kan ringa honom när jag känner för det. Men det är egentligen inte bara det, jag har väl känt lite att mina vänner har varit ganska frånvarande sen jag ”gick ut” med min depression. Förmodligen för att de inte vet hur de ska hantera det, vilket jag kan förstå.

    Men det är ju så nu, i den åldern jag/vi är i, att alla har fullt upp med sitt eget. Nästan alla mina vänner här nere pluggar eller har precis fått barn. Eftersom jag inte är där själv så har jag mer tid över och då märker man hur sällan man faktiskt träffar folk :) Inlägget jag skrev blev lite halvklart för jag orkade inte gräva ner mig i det, haha.

    Tack för dina tankar <3 kram

Tyck till