Hjärtat

signe

Det är så himla härligt att få komma hem till den här tjejen. Älskade lillskit! 

I dag har jag pluggat på stan tillsammans med mina vänner. Vi har suttit på bibliotek, i en park och på café. Mycket trevligt! Ibland blir det lite för trevligt så att det är svårt att koncentrera sig på bara plugget, men så får det liksom vara känner jag. I morgon har jag tenta…

När jag kom hem från stan öppnade jag bara upp dörren till lägenheten så att Signe kunde komma ut och så hade vi en stund ute i solen för lek och bus. Så mysigt. Nu ska vi gå på en prommis, sätta oss på ängarna och läsa om psykiska sjukdomar.

 1. 16 maj 2013 · 6:21 e mHelena

  Kanonfin sommarbild på Signe!

 2. 16 maj 2013 · 10:18 e mHanna

  Alltså hon är ju så söt så man vet inte vart man ska ta vägen! Superfin bild!

 3. 19 maj 2013 · 9:57 e mZarah-Lou

  Blanda in en hund och ALLT kan låta idylliskt och underbart, tom. tentapluggande! ;D
  Hoppas du kickade ass!

 4. 27 maj 2013 · 10:36 e mAngie

  Alltså så himla fin bild! Sötnöten <3

Tyck till