Där jag hör hemma

20130423-234600.jpg

En favoritbild på M från Austin, Texas.

Hej på er. Jag ligger hemma i min riktiga säng just nu. Det är mörkt i rummet så när som på skenet från ipaden jag knapprar (paddan ville ändra till ”knaprar” här. Haha. Vilket helt annan bild ni skulle få då) på. Borta i ena hörnet ligger Signe i sin säng och sover. Jag hör hur hon suckar, snarkar och knorrar. Bredvid mig ligger melonen och sover. Hans andetag hörs nästan inte men jag känner värmen från hans arm när den ligger mot mig. Lyxen i det, va.

Han ska upp och jobba i morgon men en annan tog ju helg i dag och har sovmorgon i morgon :) Vi blev klara med det sista momentet på en kurs i dag i skolan och kunde lämna in några dagar innan deadline. Så himla skönt. Kändes väldigt fint att ta helg på en tisdag, så jag firade med att sätta mig i bilen och köra de tjugosju (har ni hört ngn norrbottning säga den siffran högt förresten? Himla fint) milen hem till Luleå och stod sen i köket och lagade middag för melonen när han kom hem från jobbet. Han blev glad och tyckte att det var en himla lyx att få ha mig hemma tisdag till söndag:) Och det är det ju! Men snart blir det faktiskt vardag igen :) Jag längtar!

Nu börjar mina armar att somna före mig (ligger på armbågarna och skriver) så det är nog bara för mig att logga ut och släcka de små blå för natten. Puss&kram

Tyck till