Samtal & hemfärd

20130418-125529.jpg 20130418-125539.jpg
20130418-125610.jpg

Hallå där regniga torsdag! Sitter hemma i Luleå nu och har precis vinkat av baby som drog iväg till jobbet. Kom hit till Luleå i går på kvällen.

I går hade vi ett ”casesamtal” i skolan, som var väldigt roligt. Det gick ut på att öva på en situation där personer från socialtjänsten har ett möte med en förälder och dennes barn ang. en händelse som gjort att man vill utreda hur barnet mår och har det i sin hemmiljö. Jag och en klasskompis till mig spelade då representanterna från socialtjänsten och skådespelare spelade föräldern och ungdomen som vi mötte. Samtalet utspelade sig under en halvtimme och efter det tog vi av oss ”rollerna” och pratade om samtalet, vad man hade gjort rätt och fel, hur de tolkade oss och det vi gjorde och vad man kan jobba på för att bli bättre. Jag tycker att det gick väldigt bra, även om vi såklart gjorde fel saker och sådär, men meningen var ju liksom inte att göra ett perfekt samtal utan att lära sig. Himla intressant alltså och roligt! Det här med socialt arbete är fasen min grej :)

Efter det så rusade jag hem och slängde in mina grejer i bilen innan jag körde hemåt. Och nu är det väldigt skönt att vara hemma ♥

I kväll spelar ju Luleå match mot Skellefteå. Heja heja Luleåå! :)

 

Tyck till