På lördag morgon var jag ute på en långpromenad tillsammans med tre andra mattar och deras hundar. Jag var rätt förkyld så jag var ganska seg, men Signe var nog sprallig nog åt mig också. Det var så roligt att se henne så glad och emellanåt till och med sugen på att ”närkontakts-busa” med de andra hundarna :) Signe är ganska blyg och det tar ofta ett tag tills hon smälter och vill busa, och innan dess kan hon vara ganska försiktig. Därför blir det extra roligt för mig att se. Och roligt hade hon!

9196

Min pärla!

9213

Alla hundarna (fyra cavalierer, en golden och två pudlar) samt två av fyra mattar :)

9218

Jag kooommmeeeer!

9245

Lövjägarna…

9264

Fina fina Ting! Älskar verkligen den här färgen på cavalierer

9274

Pudelbus!

9348

Såhär skitig var Signe efter promenaden. Haha. Det ser nästan ut som att hon skäms, eller hur? :) Sötbullen!

9357

Två taggade cavvisar :)

Det är så roligt att träffa andra hundägare och hitta på sånt här. Det kommer jag att sakna när jag flyttar hem till Luleå igen, där jag inte har ett lika brett hundkontaktnät ;) Men det får en väl ändra på!

Jag var för övrigt inte kompis med min kamera den här promenaden. Bilderna blev oskarpa nå djävulskt… Får lära mig av det och ta bättre bilder nästa gång, helt enkelt.

 1. 15 Apr 2013 · 12:50 e mFrida

  Men åh vilka härliga bilder, ser underbart ut!

  [Reply]

  Linnéa:

  Ja, det var verkligen härligt att få se vovvarna ha det så gott :)

  [Reply]

Tyck till