Jag hittade en lista i en blogg (har glömt vilken. förlåt), som jag tänkte kunde vara skoj. Vet inte om den var så rolig men bedöm själva:

Är du i ett förhållande? Ja! Jag är tillsammans med M sedan snart sex år. Jag är väldigt stolt över att han är min och att jag är hans ♥

Har du kysst någon idag? Nej, men jag har pussat Signe mitt på nosen flera gånger!

När går gränsen vid otrohet? En svår fråga att ge ett rakt svar till då det ju är väldigt individuellt och situationsbundet. Jag tycker också att man kan vara otrogen utan att vara fysisk med någon annan.

Är du romantisk? Ibland, ibland inte. Jag har mina moments :) När vi inte bor med varandra så är det lite svårt kanske, men vi är ganska duktiga på att skicka gulliga sms till varandra och visa uppskattning på det viset. Men jag är inte så duktig på blommor och sådär…

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Som min M fast kanske med en dröm om att bo på landet ;)

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Åh herregud. På vissa sätt är jag nog ganska komplicerad och svår, jag har svårt att förlåta och släppa saker, samtidigt är jag nog ganska rak och ärlig om vad jag känner och tänker. Jag är väldigt kärleksfull och i det stora hela är jag ju helt fantastisk, såklart! :)

Vad är viktigt i ett förhållande? Att man älskar varandra :) Att man vill varandra väl och att stötta varandra. Den man älskar kan man inte hålla för hårt, för då kvävs man. Det är viktigt att man hittar sin egen plats i livet och i sig själv och att man skapar livet tillsammans så att båda känner att deras drömmar, känslor och vilja finns däri. Sen är det ju superviktigt att visa uppskattning och att akta sig för att ta varandra FÖR för givet. Man måste liksom anstränga sig ibland för att inte bli en död fisk som bara flyter med i relationen.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Hela tiden, jag är en lipsill.

Har du lekt med någons känslor? Ja, alltså… säkert. Jag har nog aldrig menat att göra det så, men visst.

Hur många har du varit ihop med? Men vad då hur ska man räkna där? Jag har haft två långa förhållanden.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? Snart sex år tillsammans :) Tidigare var jag ihop med H i tre.

Hur länge var ditt kortaste? Två veckor? haha

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vill vara ihop. Sambo. Fästmö. Fru. Mamma. Younameit. Men det är ju bara för att jag älskar min M och vi har det bra tillsammans, annars hade det ju varit bättre att vara singel. Ett dåligt förhållande är ju mycket sämre än inget förhållande.

Är du en bra pojk/flickvän? Toppen!

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Nu kanske det kommer som en chock, men det var min pojkvän. Alltså lite tråkigt kanske med sådana här frågor när man varit ihop i typ hundra år?

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Jag vet inte. Vet bara att mamma tyckte att pappa var så läcker i hans skinnjacka, så går historien enligt pappa i alla fall.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Det skulle jag nog. Men jag ska inte, observera skillnaden där.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpat. Vann jag då eller? Konstig fråga, va?

Hatar du ditt ex? Jag har faktiskt haft en god relation med alla mina ex. H som jag var tillsammans med i tre år ser jag som en god vän som jag bryr mig mycket om.

Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? Den gången jag blev dumpad på riktigt (vi snackar högstadiet) så ville jag ju inget hellre i typ två år, men man visste ju väldigt lite om livet på den tiden :) Men allt som har tagit slut har ju varit bra! ”Every long lost road led me to where you are”, som dom sjunger.

När du vill ha någon, vad gör du? Om vi tänker att man inte är i ett förhållande? På riktigt så vet jag inte. Skulle jag bli singel nu skulle jag vara helt lost på krogen, om man säger så. Jag vet nog inte hur man gör när man raggar. Men man kanske går fram och småpratar lite? Äh inte vet jag.

Bästa raggningsrepliken? Hej!

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Här tänker jag mig jag och M på varsin häst ridandes vid något vatten i något land när solen går ner… haha. Ja, men släng in lite jordgubbar och choklad också vettja. Och sen nån bra serie på DVD:n!

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Men hallå vad heterofokuserat det var här då. Jag har män i mitt liv som är viktiga på olika sätt. Min man och min pappa t.ex.

Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då? Må dåligt såklart och fundera över vår relation.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja. Det är ju himla fint när man gillar nån himla mycket. Gud behöver inte blanda sig i, men det lär hen ju göra ändå.

Vill du ha barn? Ja.

Blir du lätt kär? Nej nej.

Vad faller du för? Krokben. Nej, alltså jag ledsnade lite nu. Men vafan.. CHARMIGA KILLAR! FINT HÅR? MUSKLER? HUMOR?

Vad är det mest avtändande du vet? Människor som tar sig själva på för stort allvar, som tror att de är störst, bäst och vackrast. T.ex. folk som bara kan lyssna på ”rätt sorts musik”. *kräks*

Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Visst är det väl skoj om man har nåt gemensamt intresse, men huvudsaken är väl att man har någotsånär gemensamma mål/vilja med livet?

Har du fått ditt hjärta krossat? Ja. Men ni vet väl att de läker igen?

Har du en “utseendetyp” hos killar? Nej. Men ”perfekt” är ju sällan perfekt.

Vem var din första kärlek? Rulle.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Vill man så finns det väl inget hinder?

Vad tycker du om one night stands? Gör det om du vill men skydda dig för tusan!!!!

Är kärlek allt i livet? Nej, men det finns ju massor med annat! Godis, söta hundar, tv-serier, sovmorgon… Nej, men allvarligt så visst handlar livet om kärlek, men kärlek kommer inte bara i kärleksrelationer.

Var det trist det här? Eller var det roligt att jag skrev om något annat än Signe? (Nu har jag ändå lyckats nämna henne två gånger. ha ha!)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Tyck till