Jag blir så himla ledsen :(

Hittade den här videon hos Fredrik Steen, och fy vad jag fick dålig energi i kroppen av att titta på den. Jag förstår om ni inte vill göra det, men samtidigt är det bra att väcka frågan och tankar om hur man inte bör agera. Hundar är inga leksaker man ska ha till sina barn och de är djur som ska bli behandlade med respekt. Det är så tydligt i den här filmen att hunden INTE mår bra, men att den är lydig och gör som husse (som är så sjukt dum i huvudet att jag inte vet var jag ska börja…) säger. Usch, stackars hund :(

Filmen är ett utmärkt exempel på hur man INTE ska lära sina barn att umgås med djur.

Signe tycker om barn och är gärna med dem, däremot skulle jag aldrig låta ett litet barn vara ensam med Signe utan att jag har koll (på hund och barn).

 1. 15 Feb 2013 · 7:34 e mMalin

  Hade det varit pappan som skuttat på hunden sådär hade jag sagt ”så jävla rätt åt honom om hunden hugger” – det kan jag ju såklart inte tycka nu då det är ett barn – MEN fan va förbannad jag blir! Shit, alltså om Leija är dum mot Elliot här hemma (vår katt) så får hon en ordentlig tillsägelse. Barn ska ha RESPEKT för djur, och JAG låter ingen hund som JAG inte känner leka med Leija just därför. Plus att jag är väldigt noga med att säga till Leija på skarpen om hon gör minsta lilla ”ont” mot djuret, även om hon själv inte förstår så är jag noga med VAD hon får göra mot hundar/katter – djur i allmänhet.

  I det här fallet hade det inte varit hunden fel om en olycka händer – men dessvärre vet vi ju precis hur pappan hade reagerat då :/

  [Reply]

  Linnéa:

  Ja, men eller hur! Man blir så himla arg på pappan! Grr!!

  Hoppas hunden har fått ett nytt hem nu iaf, där den slipper det där :(

  [Reply]

 2. 16 Feb 2013 · 7:21 f mMinna

  Stackars hund. Men vem har gjort videon, kommentarerna var ju bra (såg dock inte hela).

  [Reply]

  Linnéa:

  Eller hur. Det är nån djurorganisation som gjort videon tror jag, alltså bara satt dit själva kommentarerna och inte filmat.

  [Reply]

 3. 16 Feb 2013 · 4:02 e mBecka [fotoblogg]

  Åh, fyfan! Så hemskt.
  Himla fin & vacker header du har förresten. ♥

  [Reply]

  Linnéa:

  Ja, visst var det hemskt :(

  Tack ska du ha! Vad fina bilder du hade i din blogg :) Fotar du allt själv?

  [Reply]

Tyck till