Glossybox!

När jag fyllde år fick jag ett presentkort på en prenumeration av glossybox av mina umeåvänner. Wiiho! Eftersom jag skulle åka iväg till USA inte så långt efteråt så har jag gjort beställningen först nu. Och så här i veckan kom det första paketet :)

Om man prenumererar på Glossybox så får man varje månad hem ett paket i brevlådan med fem stycken utvalda skönhetsprodukter. Man får alltså hem ett gäng presenter en gång i månaden! Som att fylla år nästan jämt! :) DET är ju vardagslyx om något.

Mitt första paket innehöll sminkborttagningsservetter från Oliva. De var bra! De tog till och med bort den vattenfasta eyelinern som kom med i paketet från elite. Från Burt’s Bee’s fick jag nagelbandskräm. Jag gillar den också. Den luktar citrus och kändes bra på torra nagelband. Sen var det ett praktiskt litet hårspray och en olja till håret som ska bli rolig att testa.

glossyjan

All and all: Jag skulle kunna vänja mig vid det här med sminkpaket en gång i månaden. Keep ‘em comin’!

  1. 03 Feb 2013 · 12:36 f mMatilda

    Vad roligt att du gillar det!! :) Blir spännande att se vad mer du får!

    [Reply]

Tyck till