There and back again

20130116-125614.jpg

Luleå i mitt

Efter vårdcentralbesöket i måndags packade jag alla mina grejer i bilen och styrde kosan mot Umeå för ett sista seminarium på termin 3. Lägenheten i Umeå var väl… okej. Om jag får vara sån; så syntes det ju att det var en kille som hade ”flyttstädat”…. *suck*.

Nåja. I går hade vi då seminarium och opponering på arbetet vi skrivit i USA. Det gick bara fint! Fick någon liten komplettering som jag ska fixa med nu i veckan. Hade inte några mer lektioner i veckan så efter skolan for jag hem till Luleå igen. Skönt! Åker tillbaka till Umeå på söndag och då börjar vi skolan igen på riktigt.

Nu har jag precis varit ute och gått med Signe på en skön promenad. Det var -20 så det var lite kyligt om kinderna, men jag svettades ju ändå när jag kom hem eftersom jag hade pälsat på mig som om det var -40. Äter frukost nu (tio i två – typiskt mig) och ska gå in till stan sen och köra ett pass på gymmet. 1,5kg hade jag gått upp under tiden i USA. Jag hade gissat på 5kg så det var ändå positivt. Typ. Men nu har vi en ny termin framför oss och denna våren ska bli hälsosam och frisk! Härligt, va? :)

  1. 16 jan 2013 · 10:06 e myvette

    skulle vara kul att få lite mattips… så man kanske får lite inspiration :)

  2. 07 feb 2013 · 1:23 f mLinnéa

    Tack, det ska jag ha i åtanke! :)

Tyck till