IMG_3495
Tre dagar över tiden nu och vi väntar och väntar på vår lilla bebis. Jag vet att en egentligen inte får vara otålig efter bara tre dagar men… Ja, nu är vi det ;) Vi vill att han kommer nu! Samtidigt som vi längtar känns det ju helt surrealistiskt och knasigt att tänka att vi snart har vår bebis här och blir en riktig familj. Va! Så knäppt att det inte går att föreställa sig :) Men så himla härligt det ska bli ändå.

Förlossningen känner jag mig nyfiken på. Inte rädd, men jag känner mig ju heller inte särskilt peppad på smärtan om jag säger så. Det ska bli intressant att se hur jag och Mange tar oss an den utmaningen och hur allting blir. Mitt största mål och önskan, förutom att bebis mår bra såklart, är att jag känner ett inre lugn hela tiden. Om jag andas och tar det lugnt blir nog det mesta bra tror jag. Sen får ju allt såklart gå lagom fort och jag vill ju inte spricka nåt osv. Såklart!

Nu ligger jag i sängen med sammandragningar. Stenhård mage som tränar inför det som komma skall :) Min dygnsrytm är lite knas just nu. Vaknar ofta på nätterna och ibland är det svårt att somna om. I natt var jag vaken mellan 03:30 och 06. Var tvungen att stiga upp och äta frukost, haha.

Väntan på bebis hade nog känts lite mindre seg om det inte vore för att jag fått så ont i ryggen och måste göra så lite som möjligt. Det hände nåt med den i söndags och sedan dess har jag inte kunnat gå utan att det smärtar så hemskt längst ner i ryggen på höger sida. Värst är trapporna. Jag trodde först att det var nån nerv i kläm, men det är fogarna som spökar säger sjukgymnasten. De känningar jag haft i fogarna innan det här har inte alls känts såhär. Men det är klart att det blir en stor påfrestning på kroppen med all extra tyngd och en mage som gör att jag inte kan röra mig på det mest ergonomiska sättet. Ryggen vill nog vila nu… Så bebis, kom ut! Apropå tråkigt så har jag i dag t.ex. inte varit utanför dörren en enda gång för att jag ska vila kroppen. Kan inte minnas att det har hänt sedan jag skaffade Signe. Mange har fått åka hem på lunchen för att gå med henne ❤️ Tur att han finns men himla trist för mig!

Lite roligare att vänta på bebis blev det iaf i dag när skötväskan från Littlephant som jag beställt kom hem. Så fin! Längtar tills jag får anledning att använda den :)

IMG_3494
Dags att försöka sova nu. Ha det gott!

  1. 29 nov 2015 · 8:20 e mCornelia

    Åh så spännande! Håller tummarna för er och ser fram emot att läsa mer om ert mirakel snart.

Tyck till