Den 13:e juni 2009 så fick jag äntligen hämta hem min tjej. Och som hon var efterlängtad! I flera herrans år hade jag suktat efter en fyrbent vän med siktet till en början inställt på en Golden Retriever. På ett bröllop 2007 så mötte jag dock en Cavalier King Charles Spaniel flicka som var så otroligt fin. Jag började läsa på mycket om rasen och det kändes bara så rätt. En sådan skulle jag ha.

Under våren 2009 började sökandet efter den perfekta tikvalpen och till slut hittade jag henne på kennel Blackbuttons i Åkersberga. När hon var fyra veckor så reste jag ner för att träffa henne. Något finare kunde jag inte tänka mig och det kändes självklart att hon skulle bli min, även fast det var ett stort, och lite läskigt, beslut.

Signe 4 veckor

Signe 4 veckor och mamma Nessie tar en tupplur

Sedan följde fyra långa veckor tills att jag fick hämta hem min tjej. ÄNTLIGEN! Jag hade fått ett nattjobb under sommaren vilket gjorde att det funkade väldigt bra att ha en valp just då. Sommaren var helt underbar med lilla Signe, som gärna ville bita på fingrar och sova bredvid oss i soffan.

Första dagen hemma i Luleå

Signe har nu växt upp och blivit en helt underbar familjemedlem som vi inte kan tänka oss att vara utan. Hon är otroligt go, mild, söt, glad, busig och charmig. Hon är även väldigt lättlärd och kan många tricks :)

När jag och M har somnat på nätterna så kryper hon alltid upp i sängen med oss för hon vet att vi inte kan säga nej då. Så varje morgon vaknar hon mellan husse och matte och stortrivs! :) Hon är en riktig sömntuta och ligger alltid kvar längst i sängen. Min älskade lilla tjej. Tänk att hon blev min, jag är så otroligt tacksam för det ♥

Signe 9,5 månader

Signe 9,5 månader