Hallå där! Nu har jag knåpat ihop en liten film med det lilla filmmaterial jag hade från vår tid i LA. Jag vet att ljudet är lite knäppt emellanåt, men jag fattar inte iMovie alltså… Nåja. En massa snygga och härliga brudar, det blir ju inte fel! Enjoy!

Och ha en härlig fredag!

Miss no more! Här kommer jag!

Varför jag ser så glad ut? – Jag ser mig själv i datorn! Datorn vinkar när jag vinkar, kan ni förstå!? Så sjukt.

Bild 2013-01-29 kl. 18.14 #2

Vad vi gör i dag? Pluggar såklart! Ser ni inte det? ;)

Hemskt mycket hej

ps. älska stillbilden. ds.

Puppy

Signe, 8 veckor

Ja, okej lite valpsjuk är jag ju också. Titta bara på den här rultiga lilla korven! Så himla söt, trots sin lilla råttsvans ;)

Lättroad_tjej85

Hittade några gamla filmer på datorn som jag filmat med webcamen. Jag hade precis köpt min MacBook, var uttråkad under en slappedag hemma och tyckte att webcam-effekterna var skitroliga, som ni ser på filmerna nedan :) En av dem skulle ha blivit videoblogg, men det blev inte så… Undrar varför? ;)

Men vem lurar jag? Jag tycker fortfarande att det är skitkul! Kanske inte lika roligt som då, men ändå :) Jag menar, titta bara på Signe!

Hundblogg?

Ja, ibland tycker till och med jag att det blir mycket hund i den här bloggen. Tur då att Signe inte bara kan vara söt på bild! Hon kan lägga sig på sidan också.. ;)

Jag har en sådan väluppfostrad ”unge”! :)

Det var ett jäkla tjorv att få upp videon, men nu äntligen gick det. Såhär bor i alla fall jag numera. Lite mindre än i Luleå men ändå ganska mysigt. Välkommen in :)

Signe

Äntligen tvättdag!

Signe låg och sov i trappen när vi kom in med nytvättat…

Okej, inte för att jag håller med Signe om det, men det är roligt att se henne lycklig i alla fall. Enligt henne finns det ju inget bättre än tvättdagar…

Och ja, vi är hemma nu. Vi kom hem till Luleå i fredags och sedan dess har det varit full rulle. Får uppdatera senare och visa lite bilder från helgen och vår fina roadtrip :)

10 pavag

På väg. Här snackar vi mitt i ingenstans

10 1 boots

När vi kom dit var det lunchdags, så vi satte oss ner tillsammans med  de andra gästerna och åt av den jättegoda maten. Sen fick jag låna mig ett par boots och så var det dags för första ridpasset.

En något övertänd Linnéa i filmen, haha. Men visst förstår ni varför jag älskade rummet? Så jäkla fint och charmigt :)

10 1 cowgirl

En ganska glad cowgirl :) Det blåste dock väldigt mycket så jag fick knyta hatten jäääättehårt

10 1 hoppla

Lovely!

10 1 hemma

Tillbaka på stallplanen efter ridturen. Första ridturen var en s.k. ”orientation ride” där de liksom vill kolla hur mycket vi kan rida och sådär. Det var jag, M, en fransyska och ett tyskt par som hängde med Jan, en av dem som jobbar där. Allt gick jättebra förutom när jag, fransyskan och tysken galopperade över äng och tyskens häst snubblade över en grästuva och föll omkull. Världens otur alltså! Hästen blev halt och vi var tvungna att avbryta ritten och leda tillbaka honom. Tysken klarade sig ganska bra, men fick en sträckning i nån muskel i benet som gjorde att han inte kunde rida dagen efter. Så himla tråkigt.

10 1 Tinto

Det här är min fina Tinto. Han var verkligen en toppenhäst och jag hade honom alla dagar som vi var där.

10 1 huslangan

Huslängan. Där jag står är kontoret, i mitten är ”vardagsrummet/matsalen” där vi åt alla måltider. Där fanns också soffor och ett biljardbord. Längst ner är alla rummen.

10 1 verandamys

Verandamys med gårdens björnvakter.

10 1 tuesday

Tuesday

10 1 joe

Joe var en riktig cowboy som jobbade med hästarna och boskapen på gården.

Det var såå underbart att äntligen vara där!

Nu sitter vi på flygplatsen i Austin, och jag hittade lite trådlöst nätverk :) Perfekt! Så då bjuder jag på Tucson. Fast det var sannerligen inte så mycket att bjuda på. Vi var mest där för att sova och dagen som vi hade där spenderade vi på Walmart och i shoppingcenter.

Första kvällen när vi kom dit fick vi ett jättebra intryck av vårt hotell. Han som jobbade där var supertrevlig och vi pratade lite. Han hade bott i afrika (minns inte landet) och festat på den svenska radiobåten som flydde sverige och kom dit. (typ något sådant, kan inte hela historien). So long, allting bra. Dessutom tog det ungefär fem minuter efter att vi kom dit som vi blev inbjudna på ett pool party av ett amerikanskt fotbollslag från Washington. Frestande, men vi gick aldrig.

MEN!

När vi skulle gå och sova, och M låg i sängen och skrev resedagbok, så ser han plötsligt ett djur. Ett litet djur, ett fult djur. Alarmklockan i mitt huvud ringer direkt; bedbugs. Och så hittade vi ett till och jag googlar upp det. Och ja. Det var bedbugs. Här sprider sig paniken och det börjar klia överallt. Vi blev skitnojiga över att de skulle vara på oss och i vår packning. Huuuuu. Vi får byta rum och går igenom våra grejer. Jag river upp hela den nya sängen och letar efter spår, men hittar ingenting. Vi somnar till slut i vår nya säng men jag sover dåligt och drömmer om små kryp hela natten. Usch!

Detta var helt klart vårt sämsta ögonblick på resan, och kanske en av de tråkigaste städerna. Vi åt dock god sushi och fick shoppa lite, så det var ju bra :)

Staden var så tråkig att jag inte fotade något. Två bilder och en film är allt ni får. Varsågoda!

9 hotellet

Hotellet. Very american, eller hur?

9 sushi

En kille som ser väldigt brun ut (det är vi inte) och god sushi. Mums mumsÄldre inlägg »