Håkan & Göteborg

Den 4:e juni är det vår tur att få uppleva Håkan på Ullevi. Jag tror att det kommer bli helt fantastiskt :) Jag är inget superfan av livekonserter överlag. Tycker ofta att det blir rätt…trist, även om jag gillar artisten. Nu är inte Håkan Hellström den musik jag lyssnar på allra mest, men jag har sett honom två gånger tidigare och bättre lyckopiller och artist att se live finns knappt, enligt mig :) Så det ska bli såå kul! Frågan är ännu bara hur vi ska lösa det faktum att vi har en liten bebis på 7 månader då…. Men det löser sig. Mange får väl vara hemma med honom i värsta fall :P

Vecka 35 är vi i nu förresten. Det går snabbt framåt! Bara två veckor kvar på jobbet nu. Ska bli väldigt skönt att få komma hem och ”boa” lite sista tiden. Längtar efter vår lilla minimänniska som är där inne i magen :)

  1. 23 okt 2015 · 7:31 e mStefan

    En bra artist. Inte favorit, men bra.

Tyck till