Våran nya hall

Jag fick ett ryck här i slutet av graviditeten och tog tag i att renovera våran hall. Jag har alltid gillat den rosa väggen, men det var dags för något nytt och att sätta in lite smartare och mer platseffektiv förvaring. Vi har ju en pytteliten hall som också ska rymma en barnvagn. Det blir trångt, men nu i alla fall lite ljusare och fräschare ändå :)

Beställde hatthylla och skohylla från Essem Designroyaldesign.se och så tapetserade jag med hjälp av pappa med Boråstapeters Mizo. Älskar den tapeten och blev så glad när den dök upp i deras sortiment igen :) Nedanför spegeln hade vi tidigare en teakbyrå med bara två lådor, men i.o.m. att hallen nu ska rymma en massa små vantar, mössor och strumpor också så ville jag hitta en större. Fann den här på bilderna nedan via facebook. Toppen!

De vita väggarna fick en omgång färg och så bytte vi några taklister, dörrlister och golvlister. Målade även dörrkarmen och bytte lysknapp. Hallmattan köpte jag på Colorama och den tål ju att en barnvagn står där på även om lite snö följer med in.

Några krokar och lite annat jox kommer nog att dyka upp på den vita väggen så småningom. Tavlan som är där med cirklarna fick Mange i födelsedagspresent av mig. Den är från happy place prints och har koordinaterna över där vi träffades när det sa ”klick” :) Tycker den var så fin och den passar så bra i hallen med färgerna också. Ett julklappstips till din kärlek kanske? :)

Nu ska jag sluta ”surra”, här får ni se bilderna istället! De är fotade med mobilkameran så de blev inte så fina, men ni ser ju.

 

fdorren

edorren

fbyra

ebyra

fhornet

ehornet

fuppifran

euppifran

fvita

evita

etavlan

etapeten
Här på sista bilden ser ni tapeten lite bättre. Hur fin?! :)

Jag har ju blivit så dålig på att blogga, men brukar själv gå in på kategorin ”hemma hos” och se hur det har sett ut hos oss under åren. Det är lite kul och nu har jag ju det här dokumenterat också.

Dags att köra igång lördagsmyset nu. Ha det gott!

Tyck till