Desktop2

Foton från: Adlibris

Tanken är att jag ska satsa på högskoleprovet och försöka höja mitt 1,4 till 1,8 och på så vis kaaaanske ta mig in till veterinär. Veterinär har liksom varit min drömutbildning sedan högstadietiden, men jag har alltid känt att det är ett mål som är ouppnåeligt. Att det liksom är allt för långt bort för att ens kunna se åt det hållet. Men om jag inte försöker, om jag inte ger allt och ger det en tid på att försöka ta sig in – kommer jag inte alltid att ångra det då? Så nu. Nu blir det Ica Maxi och plugga högskoleprov för mig i ett år till i alla fall. Och tar jag mig inte in efter det, ja då får vi se. Då har jag ju i alla fall gett det ett försök, eller hur?

Det var i alla fall därför som jag beställde hem ”Den kompletta guiden till högskoleprovet” häromdagen och samtidigt råkade klicka hem några fler böcker att fylla hyllorna och tid med. De tre första snappade jag upp som tips hos en annan blogg och Mia Skäringers bok sägs ju vara väldigt bra :)

Hoppas också att HP-guiden är bra och att det går lekande lätt det där med 1,8 ;)

  1. 28 jul 2010 · 5:12 e memelie

    Jag håller mina tummar för dig! :)
    Här är en till som håller på och läser Mia Skäringers bok och hittills tycker jag att den är himla bra :) Tycker om hennes sätt att uttrycka sig.

  2. 28 jul 2010 · 6:29 e mTess från StylishB.se

    GRATTIS tjejen, du vann armbandet från Madly by Truly Madly.
    Pojkvännen drog ditt namn =)

    Maila din adress så skickar jag din vinst så fort jag kan.
    GRATTIS ännu en gång.

Tyck till