Nu är jag hemma igen! När vi vaknade i stugan ute i skärgården i går så var det vääärldens åskoväder alltså. Det blixtrade och dundrade som aldrig förr, regnet öste ner, andarna dansade på vattnet och blixten slog ner bara några meter från stugan så att hela huset skakade. Samtidigt som det var häftigt, så var det nog lite läskigt också :)

Ovädret drog dock förbi och vi kunde åka iland vid lunch. Då var det bara hem och vända, och sen for jag och syrran till Töre på en auktion. Jag har aldrig varit på en auktion (förutom när jag var mindre och inte hade några egna pengar att buda med) och det var roligt! Först var jag lite nervös, haha, för jag visste som inte hur det skulle gå till. Får man bara ropa rakt ut eller ska man ha någon nummerbricka, eller vad? Jag klurade dock ut det och sen står jag där och ger bud på en jättefin fåtölj. En gubbe hade dock en tätare plånbok, så han fick den. Grrr :stare:

STRING_Maj -09_29669

En röd stringhylla. Bildkälla

Dom auktionerade ut två stringhyllor också, som var jättefina. Jag frågade syrran om vi inte skulle gå ihop på dem och bjuda ihop, dvs. ta en var. Men hon bara skakade på huvudet. Sen helt out of nowhere så skriker  hon ut ”FEMHUNDRA!” haha. Tyvärr var vi dock för sega och förlorade dem också. Men nästa gång, då jävlar! Det var dock roligt med auktion, så det får bli flera :)

När jag var i stugan i Kalix förrförra helgen, så hittade jag två vita gavlar till en sådan här hylla, så jag ska bara fixa nya hyllplan till dem och så ska nog den få komma upp i hallen. Dom är ju jättefina!

Men back to gårdagen. Efter auktionen så for jag bara hem en snabb sväng och packade ihop lite kläder och sen puttrade jag, Lisa & Viktor ut med båten till Stina & Calles stuga där vi åt middag och kollade film. Sen sov vi i deras stuga och puttrade tillbaka till fastlandet nu på morgonen. Riktigt mysigt!

När vi klev i land så träffade jag en kvinna med en Cavalierkille på 11 månader. Han och Signe fick leka en massa och jag stannade med henne och hennes man i säkert en timma och pratade hund :) Trevligt! Dom var också helnöjda med sitt val av ras, och det är ju jag också :) :kiss:

När vi kom hem igen så sa Signe dock till mig att hon bara oorkar inte meeed fastlandet en sådan här fin dag, så nu är hon ute med mamma och pappa i skärgårdsstugan igen. Det känns som att hon är ute och flänger hela tiden! Roligt för henne men tråkigt för mig, men jag ska ju jobba som en tok resten av veckan så jag vet ju att hon har det bättre där.

Nä, nu ska jag städa, duscha, handla, fixa och plocka här hemma innan jobbet i kväll. Vi höres!

Tyck till