Love, folks!

Det är ju väldigt mycket snack om allt bråk, tjafs, personangrepp och hat som härjar i bloggvärlden. Själv är jag (peppar peppar) väldigt skonad från detta, och alla som kommenterar i min blogg är väldigt trevliga. Hade det inte varit så, så hade det ju såklart inte varit lika roligt att blogga längre.

Ett av det roligaste med att blogga är ju alla underbara människor som man lär ”känna”. Kakan är ett fint exempel och så här gulligt skrev hon om mig i sin blogg i dag :)

kakans

Se, vad härligt med en massa kärlek istället för hat ;)

I dag har jag varit en sväng på stan. Först åt vi lunch på Olivers, jag, mamma, pappa, lisa, M & Kristina. Sen gick vi runt och letade efter lite skor och jag köpte mig en t-shirt på H&M. Jag har väldigt dåligt med pengar just nu men jag behövde piggas upp, så var det bara.

I kväll ska jag äta tacos hemma hos Mia tillsammans med Lisa & en massa andra tjejer. Det blir trevligt! Hoppas att Eddie åker ut ur Idol och att snygg-Mariette får stanna kvar.

Ha en bra lördag! pusspuss

  1. 13 nov 2009 · 7:00 e mWifie

    Vilken himla tur att du är så skonad från det! Det var inte jag haha, därför är jag lösenordskyddad nu. ;) Hihi jag åt lunch med Mia idag (och ett gäääng andra mammor). :P Hoppas ni får trevligt här på Bevvan, och jag håller med, ut med Eddie!

  2. 13 nov 2009 · 7:00 e mTherese

    Klart att du får snälla kommentarer, hela du är ju så trevligt :D

  3. 13 nov 2009 · 11:14 e meveline

    hehe, men din blogg är ju en riktig feelgood-blogg! då finns det liksom inget att klanka ner på :) du är ju ingen kissie precis ^^

  4. 14 nov 2009 · 8:42 e mCharlotte

    Jag har peppar peppar sluppit det nu i nåt år.
    Är väl egentligen inte värre än att ta bort dom men det är trist, det är det ju.

    PUSS & KRAM sötlotta.

Tyck till