I dagarna tre har jag och josefin planerat, filmat och redigerat ett skolarbete. Nu är vi klara och det känns såå skönt :) Då får vi extra lång helg!

studio1

Studion vi filmade i först

studio2

Jag – framför kameran, som programledare

filmar

Och så bakom kameran!

vintervag

När vi for till skolan i morse var det såå vackert ute! Hur kan man inte älska vintern när det ser ut såhär? (För övrigt, lite roligt alla ni som reagerade på att vi har snö i inlägget en bit ner. Det är ju ändå mitten på November och med tanke på det så har vi pyttelite snö! Tycker i alla fall vi här uppe :))

Det har varit fullt upp den här veckan! Och i går kom både min och M’s systrar till Luleå, så det blir en massa häng i helgen. Busy busy, men det är ju trevligt :)

I dag efter skolan så kom pappa & Lisa och hämtade upp mig, M & Signe här hemma för att åka hem till dem och äta middag. På väg dit for vi förbi Byggmax och kollade på lite golv, väggar och tak. Vi ska nämligen fixa iordning ett av rummen i källaren. Det kommer att bli supersnyggt, men shiet vad svårt att välja vilka material man ska ha!

I kväll har jag, Lisa & Kristina kollat på en väldigt bra film (som jag inte kommer ihåg vad den hette! men ehm… se den ;)). Nu ska jag tvinga M att se på mammas pojkar, hehe…

  1. 13 nov 2009 · 9:30 f mKakis

    Jag är världens mest frusna lilla själ så jag skulle dö o bo där du bor ;)
    Det SER dock fint ut :D

  2. 13 nov 2009 · 9:58 f mWifie

    Haha lite svårt att se den utan namn kanske. ;) Vad du är söt Linnéa! Som alltid! :D

  3. 13 nov 2009 · 1:51 e mVanilla

    Ja, det är jättefint när det är så där mycket snö! :-)

    Kram

  4. 14 nov 2009 · 12:12 f mDessi

    Gud! Underbar vy där på sista bilden. Vilket härligt vinterlandskap! :)

  5. 15 nov 2009 · 10:51 e mLinda - ehtela.com

    Ja, det är inte lätt det där! Men byggmax är bra, rätt billigt :) Vi har köpt laminatgolv därifrån (la precis upp bilder på bloggen) som blev jättebra! Kram

Tyck till