The impossible

Såg den här filmen när Melonen var här och hälsade på. Så himla himla sorglig alltså. Den var ju väldigt fin och kärleksfull också, men det blir liksom svårt att bli något annat än sorglig när det handlar om en sådan fruktansvärd händelse. En väldigt bra film i alla fall, även om inte hjärtat hoppade hoppsasteg efteråt direkt…

 1. 05 maj 2013 · 6:35 e mSara ~ Candis

  SV. Det är en suuuperdålig från Dogman tror jag. Galler med plats för två vovvar. Tar upp hela bagageutrymmet. Skallrar så innibomben när man kör bil så vi har försökt tejpa överallt för att det ska vara tyst men det skallrar ändå haha. Den är bra för att båda har varsin bur i en så att säga men minus skallret haha :D

 2. 06 maj 2013 · 12:31 e mKajsa

  Buhuuu, som jag grinade alltså! Så himla hemsk film :( Även om allt gick bra för den där familjen så tänker man ju att det är ännu fler som det faktiskt inte gick bra för!

 3. 06 maj 2013 · 12:32 e mKajsa

  Fan, nu spoila jag! Du får radera kommentaren om du vill :P

 4. 07 maj 2013 · 1:29 e mLinnéa

  haha, okej.. då ska vi nog inte köpa den :) Men vad bra att du sa till om ljudet, det är ju något jag INTE hade tänkt på annars. För Döv-Signe spelar det ju ingen roll, men för oss andra som vill behålla förståndet ;)

 5. 07 maj 2013 · 1:29 e mLinnéa

  haha. Det gör nog inget :)

Tyck till