Hej!

Jag är helt pirrig i kroppen här nu när jag ska få berätta för er om en liten hemlis som har varit på gång ett tag. Jag och min kära vän Erica har startat en podcast! Wiho! Är det inte fantastiskt? Ni kanske tycker att vi har hybris, och det är okej, bara ni vill lyssna i alla fall :)

podden

Vi har snackat om det här ett tag och så förra veckan bestämde vi oss för att äntligen spela in. Vi var himla nervösa och det härligt trevande första försöket hittar ni här nedan.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/90903154″ params=”color=ffa8cd&auto_play=false&show_artwork=true” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Jag kommer att säga till sen när podcasten går att hitta på iTunes, men än så länge är det bara soundcloud som gäller. Om du vill lyssna i mobilen så kan jag tipsa om att soundcloud har en app (som är gratis) och där kan man också lyssna. Ni kan liksom inte komma undan ;)

Ni kan klicka direkt på ”play” där uppe, men ni kan också gå in på min soundcloud där alla avsnitten kommer att ligga ute eller så klickar ni HÄR och kommer direkt till avsnitt 1.

Vi har inte som mål att bli värsta stora podcastarna, men vi tyckte bara att det skulle vara så himla roligt och tänkte ”varför inte?” Vi tar tacksamt och hjärtligt emot all konstruktiv kritik och tips på ämnen att prata om som ni bara kan hitta på. Undrar ni något? Tveka inte att höra av er!

HÄR HITTAR NI PODCAST-BLOGGEN.  (lägg till som favorit nu direkt vettja)
Där kommer vi att lägga ut alla nya avsnitt och berätta när det går att lyssna via iTunes. Jag kommer också att förklara sen hur man gör för att lyssna via mobilen, för er som inte har förstått det där med poddar ännu :)

Jag vill också passa på att göra en efterlysning; finns det någon där ute som skulle vilja göra en ny jingel åt oss? Vi utlovar oändligt med tacksamhet och cred i podden såklart.

puss och kraaam!! Hälsningar från hyper-tjej!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 06 maj 2013 · 10:14 e mAnnaMalin

  Vad kul att höra, vad bra ni är!! Hann inte lyssna på hela, men ska fortsätta vid tillfälle ;-) Heja er! KRAM

 2. 07 maj 2013 · 1:26 e mLinnéa

  Vad roligt att du tyckte det :) Snart kommer den att gå att lyssna på via iTunes och då blir det ju jädra smidigt också ;) kram!

 3. 09 maj 2013 · 8:15 f mEmma

  Simon kan kanske hjälpa till med jingeln! Han har lite strul med datorn bara som han måste få ordning på först…

 4. 09 maj 2013 · 10:43 e mLinnéa

  Åååh! Kuul! :)

Tyck till