Manhattan Beach

Började dagen med ett litet gympass här hemma. Utfallssteg, sit-ups, ryggresningar och plankan åtföljt av en rask promenad runt området på 30 minuter. Vi bor ju i ett ”gated community”, vilket betyder att det är stängsel runt husen här. Vi bor i ett ganska litet kvarter så vi hann nog gå sju varv runt under morgonens promenad :) Det var i alla fall skönt att vara lite aktiva, då man bara kör bil och bil och bil här i L.A.

Efter frukosten och träningspasset så drog vi ner till Manhattan Beach som ligger ca 15 minuter bort. Där låg vi på stranden ett tag, besökte piren, åt lunch och strosade runt. Kvällen har vi bara spenderat hemma, förutom ett besök på Target för att handla mat.

6551

Surfers taktiksnackar

6570

Brudarna på piren som var utsmyckad för julen. Hanna & Jessica var inte med i dag, då de har dragit iväg till Vegas.

6594

Det var lite kalla vindar i dag, men solen värmde skönt. Dryga 20 grader i dag och resten av veckan ska bli varmare…

6608

6609

6647

Avslutade vistelsen med en Ice cream sandwich från Manhattan Beach Creamery.

Manhattan Beach var mysigt, trevligt, fint och rent. Man märker ju direkt att man kommer till ett finare område än det där vi bor. Här hemma skulle jag inte ens få för mig att gå och strosa runt direkt. Vi bor absolut inte mitt i något ghetto, men det känns ändå inte helt safe.

Nu har de andra tjejerna gått och lagt sig och jag ska göra samma sak. Puss på alla mina fina vänner och familj där hemma! Och alla er andra med förstås :)

  1. 20 nov 2012 · 1:59 e mDB

    Vad mysigt :) Vill också strosa runt på en strand i L.A!

  2. 03 dec 2012 · 7:54 f mLinnéa

    Jag förstår dig! :)

Tyck till