20120520-001608.jpg

Började dagen med att vara med i fördomsprofilen i Christer i P3. Riktigt roligt! Även fast de inte prickade in mig så bra… ;) Ni kan lyssna på klippet på hemsidan. Jag är med i tredje och sista timmen (lördagen 19:e maj)

Efter radiogrejen så for vi ut till skärgårdsstugan. Första gången efter vintern. Riktigt härligt då vädret var så bra. Vi gick runt där och skrotade på och Signe satt på stranden hela dagen och jagade sina löv :)

Till kvällen blev det grillning och fotboll med vänner. En riktigt bra lördag med andra ord!

  1. 20 maj 2012 · 8:27 f mCatti

    Åh vad mysigt! Som man längtar till riktiga sommaren nu och all tid i skärgården..

  2. 20 maj 2012 · 9:56 f mLisette

    Haha vad roligt! Var tvungen att lyssna direkt.
    Haha vad fel dom hade! Kul att höra (:

  3. 21 maj 2012 · 4:19 e mMadde

    Hejsan! Jag satt i bilen och lyssnade på radion och hörde helt plötsligt en röst jag kände igen…fast jag inte känner dig ;) Hörde ditt namn och vovvens namn…var bara tvungen att skicka ett sms till din kusin Victoria och jo visst var det du som var med på radio. Konstigt att man kan känna igen en röst som jag bara har hört en gång via din blogg. Med det var kul att höra deras profil, man tycker ju att man känner dig fast jag inte alls gör det ! Ha det så bra!

  4. 22 maj 2012 · 7:19 f mCatti

    Jag är nog för dålig på att verkligen tala om hur det ligger till. Blir alltid så ”ja, jag överlever ju iallafall även om det är lite jobbigt” när jag är hos läkaren. Men nu måste jag nog börja ta i på allvar, varför ska man låtsas vara stark inför dom? De är ju inga jag känner eller behöver tänka på som att ”dom inte ska behöva höra min skit” för dom bryr ju sig inte på det sättet ändå. Det vet jag ju, ändå fortsätter jag att skydda andra och skiter i mig själv. Måste våga blotta mig helt enkelt.

  5. 22 maj 2012 · 11:26 e mAnnaMalin

    Vad roligt, det ska jag lyssna på vid tillfälle! Brukar ju lyssna på just fördomsprofilen ibland, att jag missade dig. Och det lät som en väldigt härlig helg. Kan tänka mig att Signe trivdes att springa fritt där :-)

    Jag håller med dig, det ska vara kul och inget tvång att blogga :-)

    KRAM

Tyck till